Dobrý den chtěl bych se zeptat zda má někdo podobný problém jako já. Mám nainstalovanou poslední verzi I-Tunes Iphone 3G 8GB s Jailbreak.
Můj problém spočívá v tom že vše funguje perfektně do té doby než zmáčknu ikonku "EJECT" telefon se sice odpojí ale Itunes se mi kousne a přestane reagovat. Mám Win XP Profesional SP3 včechny aktualizace a Wokna mám nainstalovaný cca 1 měsíc. Zkoušel jsem vše přeinstalovat abych tím zkusil vyřešit problém ale ten stále přetrvává. Pokud s tím máte někdo podobné zkušenosti zkuste mi s tím někdo poradit budu rád. Sice to nějak funguje ale obtěžuje to.
Všem co rozumě poradí předem díky!!
problém s I-Tunes
-
- patron iPhone.cz
Re: problém s I-Tunes
Ahoj a vítej na fóru. Zeptám se, k čemu nebo za jakým účelem používáš tlačítko Eject?
-
- Moderator fóra
Re: problém s I-Tunes
Tak za 1. - špatná sekce
a za 2.- na tlacitko EJECT se vybodni, to je k nicemu, proste telefon odpoj od USB, kdyz uz itunes dosynchronizuje
K tomu za 1. - kam bys navrhoval dotaz ohledně iTunes přesunout ze sekce iTunes? scorpi
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
a za 2.- na tlacitko EJECT se vybodni, to je k nicemu, proste telefon odpoj od USB, kdyz uz itunes dosynchronizuje
K tomu za 1. - kam bys navrhoval dotaz ohledně iTunes přesunout ze sekce iTunes? scorpi