iTunes a synchronizácia iPhone 3G

Odpovědět
durislav

iTunes a synchronizácia iPhone 3G

Příspěvek od durislav »

Zdravím všetkých,
V poslednej dobe sa mi vyskytol priam fatálny problém. Najprv som nevedel dostať do iTunes niektoré MP3 tracky. Po niekoľkých pokusoch s nastaveniami mi začala zlyhávať aj synchronizácia. Na radu chlapcov s apple centra som iTunes odinštaloval, nainštaloval a odvtedy dostávam len hlášku: "This iPhone cannot be used becaude the required software is not installed. Run the iTunes to remove iTunes, than install iTunes again." Túto operáciu som zopakoval niekoľko krát. Výsledok stále rovnaký.
Nainštaloval som iTunes na druhý počítač. iPhone sa pripojí, ale nepesype mi zvonenia a tak isto niektoré MP3 nenaimportuje do iTunes.

V oboch prípadoch mi iTunes beží na WinXP.

Každá rada dobrá. Vopred vďaka.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: iTunes a synchronizácia iPhone 3G

Příspěvek od pajap »

Jestlize jsi iTunes na PC "pouze" odinstaloval a znovu instaloval, tak budes mit stale tento problem :(
Musis rucne smazat vsechny slozky, ktere se vazou k iTunes. (Mobile Devices). Postup najdes tady na foru.
Treba tady: viewtopic.php?f=90&t=13488&p=117720&hilit=odinstalace+iTunes#p117720
Naposledy upravil(a) pajap dne pon čer 15, 2009 8:54 am, celkem upraveno 1 x.

durislav

Příspěvek od durislav »

necituj posty ktore su hned nad svojimi porusujes tym pravidla fora. dodo

Vymazal som všetko kde bolo v názve iTunes a vymazal som aj registre.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

durislav

Příspěvek od durislav »

necituj posty ktore su hned nad svojimi porusujes tym pravidla fora. dodo

Nezabralo. Nič. :mrgreen: Stále rovnaká hláška.

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

stiahni si REVO UNINSTALER (asi 1M) a tam to odinštaluj všetko
bonjour,itunes,quicktime,apple update ešte skus stiahnuť CCleaner a vyčistiť registre
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

durislav

Příspěvek od durislav »

Nič nepomohlo. Odinštalovanie CCLeanerom ani Revo Uninstalerom spolu s manuálnym vyčistením registrov. Mám obavy, že pomôže len preinštalovanie OS.

Ale písal som ešte o jednom probléme: niektoré MP3 tracky neviem dostať do knižnice (na druhom PC) a zvonenia vidím v knižnici, prehrá mi ich, ale do iPhonu mi ich nenasype. A to som ich tam už nedávno mal.

ruda

Příspěvek od ruda »

Nemáte někdo tušení, jak to bude vypadat v iTunes při přechodu z 3G na 3GS? Myslím tím, zda bude nutné vytvořit nový účet a aplikace co jsou v 3G zda půjdou synchronizovat s 3GS. Děkuji.

Odpovědět