Restore bez ztráty dat v iPhonu???
Restore bez ztráty dat v iPhonu???
Čus, nedávno mi odešel starej komp a i disk v něm, na kterym sem měl vše do iPhonu, tak sem si koupil nota, ale když bych dal restore iPhonu, tak bych ztratil vsechny kontakty, aplikace, fotky, prostě všechno v iPhonu. Není nějakej způsob jak o to nepřijít???
iPhone mam 2G 16GB.
iPhone mam 2G 16GB.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Restore bez ztráty dat v iPhonu???
Nejak nechapu otazku. Kdyz pripojis telefon k pocitaci a udelas synchronizaci, tak se ti snad vsechno z telefonu (krome multimedii) zkopiruje do pocitace, ne?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Zalohovanie viewtopic.php?f=13&t=12368
Viac asi nemozes spravit.
ls8: pri prechode na nove PC (aspon pod Windowsom) pri synchronizacii pride o vsetko (kontakty, fotky, mp3)
Este ma napada ze autorizuj si nove PC a daj stiahnut vsetky zakupene aplikacie co mas v iPhone a posledna vec co ma napada
je ze kalendar by malo tiez zosynchronizovat s PC kalendarom.
dodo
Viac asi nemozes spravit.
ls8: pri prechode na nove PC (aspon pod Windowsom) pri synchronizacii pride o vsetko (kontakty, fotky, mp3)
Este ma napada ze autorizuj si nove PC a daj stiahnut vsetky zakupene aplikacie co mas v iPhone a posledna vec co ma napada
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Chces mi rict, ze kdyz pripojis iPhone poprve k pocitaci s Windows, tak se ti nezobrazi tato nabidka?
tohle se mi teda nezobrazilo, kdybych odinstaloval iTunes a znova nainstaloval, zobrazí se mi to ?
-
Nemam Windows, nemuzu vyzkouset. Na Mac OS X se tato volba zobrazi vzdy pri prvnim pripojeni noveho iPhonu (tedy takoveho, ktery k memu pocitaci jeste nebyl nikdy pripojeny / synchronizovany).
-
ls8 píše:Chces mi rict, ze kdyz pripojis iPhone poprve k pocitaci s Windows, tak se ti nezobrazi tato nabidka?
Lukas samozrejme mas pravdu!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
A funguje to aj na Windowse ale tiez tak ako som pisal o par riadkov vyssie...az po tabulke ze vsetko z iPhone sa zmaze...
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
tak sem zkusil preinstalovat itunes, ale tohle okno mi vubec nevyskocilo.
Dobry den, zajimalo by me jak jste to vyresil, protoze se chystam na reinstal a muj iPhone uz toho ma dost za sebou, nefunguje mi sync. proto nemuzu zalohovat, ale reinstal oken proste potrebuju, je sance ze o data pri novem nainstalovani (ted myslim:fotky, sms, poznamky, kontakty) o data neprijdu? (jedine co muzu udelat je, ze si stahnu vsechno mozne z meho pc- tim myslim veskere slozky co maji cokoli spolecneho z iTunes) mohl by mi prosim nekdo poradit?
-
- Klub čistého iOS
Jen doplnim, tento problem jsem resil v patek, nove iTunes a pul roku pouzivany iPhone, vyber "merge", udela se Ti zaloha vseho krome MP3, videi. Vice info muj topic o par radku nize...