Dobrý den, potřebuji pomoct.
Mám už nainstalované ITunes na Vistě, ale nejde mi spustit. Vždy mi to hlásí že "Program ITunes přestal pracovat".
Nevíte co s tím prosím. Píše mi to něco s tímhle Změna nastavení funkce Zabránění spuštění dat!
Pomožte mi pls.
Díky za help.
Neznamena ze cim viac vykricnikov tym dolezitejsia tema. dodo
Nejde mi spustit ITunes na Vistě!
-
- Senior uživatel
Re: Nejde mi spustit ITunes na Vistě!
a mas 64bitovy ?
zkus odinstalovat a smazat vsechno co se tyka iTunes ...
a pote zase nainstalovat
zkus odinstalovat a smazat vsechno co se tyka iTunes ...
a pote zase nainstalovat
-A nebo zkus pres nouz. rezim vybrat nejaky bod obnoveni a naistalovat znovu...
- V pripade ze ani potom ti to nepujde zkus jinou (treba i starsi) verzi iTunes...a potom zkus upgrade (jinak mozna by jsi mel napsat jake Visty jeste mas...kdyby jeste nekdo odpovidal...to na to muze mit take vliv...predpokladam aspon ja tedy...) ...
---
PS: Ja pouzivam Vista Ultimate (32bit) a jde to... ...
- V pripade ze ani potom ti to nepujde zkus jinou (treba i starsi) verzi iTunes...a potom zkus upgrade (jinak mozna by jsi mel napsat jake Visty jeste mas...kdyby jeste nekdo odpovidal...to na to muze mit take vliv...predpokladam aspon ja tedy...) ...
---
PS: Ja pouzivam Vista Ultimate (32bit) a jde to... ...
-
- Mírně pokročilý
Hmm nepotěším, já měl tuhle zkušenost:
Nejprve po instalaci iTunes nebo i jen QuickTime mi to vždy vypnuli Visty chybou Zabránění spuštění dat (Data Execution Prevention), což jsem postupně vypnul nejprve uživatelsky pro aplikaci, pak pro celá Oknous a nakonec nějakým skriptem z nějaké diskuze. Výsledek? Visty aplikace sestřelovali nadále, ale už bez jakéhokoli vysvětlení. Podle diskuzí na webu to trápí nahodilé množství uživatelů na XP i Vistách bez jakéhokolil vysvětlení. Vyzkoušel jsem všechny návody z ofic. hepdesků MS a Apple i ze všech diskuzí, co jsem našel. Mj. jsem odinstalovával, čistil registry a znovu instaloval nesčetněkrát. Výsledek? Vůbec nic
Pomohl až formát disku a nová instalace OS. No aspoň jsem úspěšně downgradoval z Vist na XP, což mému notebooku jednoznačně prospělo. Na nových XP pak šlapali iT bez problémů.
Nejprve po instalaci iTunes nebo i jen QuickTime mi to vždy vypnuli Visty chybou Zabránění spuštění dat (Data Execution Prevention), což jsem postupně vypnul nejprve uživatelsky pro aplikaci, pak pro celá Oknous a nakonec nějakým skriptem z nějaké diskuze. Výsledek? Visty aplikace sestřelovali nadále, ale už bez jakéhokoli vysvětlení. Podle diskuzí na webu to trápí nahodilé množství uživatelů na XP i Vistách bez jakéhokolil vysvětlení. Vyzkoušel jsem všechny návody z ofic. hepdesků MS a Apple i ze všech diskuzí, co jsem našel. Mj. jsem odinstalovával, čistil registry a znovu instaloval nesčetněkrát. Výsledek? Vůbec nic
Pomohl až formát disku a nová instalace OS. No aspoň jsem úspěšně downgradoval z Vist na XP, což mému notebooku jednoznačně prospělo. Na nových XP pak šlapali iT bez problémů.
Já mam iTunes na vistě ultimate 64bit a zatím sem neměl jedinej problém.
-
- Host
Docela mě zarazilo že na Vistách Ultimate 64bit jedou. Já jsem je nemohl za nic rozchodit, tak jsem si je hodil na starý notebook na XP a tam jedou v pohodě.