Nejde mi spustit ITunes na Vistě!

Odpovědět
Mazda1

Nejde mi spustit ITunes na Vistě!

Příspěvek od Mazda1 »

Dobrý den, potřebuji pomoct.
Mám už nainstalované ITunes na Vistě, ale nejde mi spustit. Vždy mi to hlásí že "Program ITunes přestal pracovat".
Nevíte co s tím prosím. Píše mi to něco s tímhle Změna nastavení funkce Zabránění spuštění dat!

Pomožte mi pls.

Díky za help. :(

Neznamena ze cim viac vykricnikov tym dolezitejsia tema. dodo

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Nejde mi spustit ITunes na Vistě!

Příspěvek od H0NZ1K »

a mas 64bitovy ?
zkus odinstalovat a smazat vsechno co se tyka iTunes :)...
a pote zase nainstalovat ;)

Lord

Příspěvek od Lord »

-A nebo zkus pres nouz. rezim vybrat nejaky bod obnoveni a naistalovat znovu...
- V pripade ze ani potom ti to nepujde zkus jinou (treba i starsi) verzi iTunes...a potom zkus upgrade (jinak mozna by jsi mel napsat jake Visty jeste mas...kdyby jeste nekdo odpovidal...to na to muze mit take vliv...predpokladam aspon ja tedy...) ...
---
PS: Ja pouzivam Vista Ultimate (32bit) a jde to... :idea: ...

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

Hmm nepotěším, já měl tuhle zkušenost:
Nejprve po instalaci iTunes nebo i jen QuickTime mi to vždy vypnuli Visty chybou Zabránění spuštění dat (Data Execution Prevention), což jsem postupně vypnul nejprve uživatelsky pro aplikaci, pak pro celá Oknous a nakonec nějakým skriptem z nějaké diskuze. Výsledek? Visty aplikace sestřelovali nadále, ale už bez jakéhokoli vysvětlení. Podle diskuzí na webu to trápí nahodilé množství uživatelů na XP i Vistách bez jakéhokolil vysvětlení. Vyzkoušel jsem všechny návody z ofic. hepdesků MS a Apple i ze všech diskuzí, co jsem našel. Mj. jsem odinstalovával, čistil registry a znovu instaloval nesčetněkrát. Výsledek? Vůbec nic :-(
Pomohl až formát disku a nová instalace OS. No aspoň jsem úspěšně downgradoval z Vist na XP, což mému notebooku jednoznačně prospělo. Na nových XP pak šlapali iT bez problémů.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Já mam iTunes na vistě ultimate 64bit a zatím sem neměl jedinej problém.

Davissek
Host
Host

Příspěvek od Davissek »

Docela mě zarazilo že na Vistách Ultimate 64bit jedou. Já jsem je nemohl za nic rozchodit, tak jsem si je hodil na starý notebook na XP a tam jedou v pohodě.

Odpovědět