Problémy s Itunes v PC

Odpovědět
Ghost
Host
Host

Problémy s Itunes v PC

Příspěvek od Ghost »

Ahoj všem. Zajímalo by mě, zdali má někdo stejný problém, nebo se stím setkal. Možná to jsem zase opět jen já. Mám Noťas a jedu přes Visty a novej Explorer. Moje zaměstnání je provozování Eshopu. Jakmile nainstaluji Itunes do PC, mám jenom problémy, pořád nějaký sekání a brždění a přidávat do shopu přes admin je nemožné. Pak to zkusím přes Firefox a v poho. Když pak klasicky Itunes odinstaluji, problém přetrvává. Pro mě je tedy nemožné mít nainstalován Itunes a na Explorer jsem zvyklí. Stalo se Vám to také někomu?Díky..

//spachal (): prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: Itunes v PC)
Naposledy upravil(a) Ghost dne úte črc 14, 2009 7:25 pm, celkem upraveno 1 x.
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz
Kitefree - Trans, Ozone
Military Paintball Team Skalkajda

Pavuk

Re: Itunes v PC

Příspěvek od Pavuk »

Keď odinštaluješ iTunes tak tam nechá po sebe veci s ktorými sa nainštaloval. A to: Apple Mobile Device Support, Bonjour nehovoriac o zanesených registroch! takže odinštaluj odtiaľ všetko a potom vyčisti registre napr. cez free CCleaner. Ešte je možnosť nechať si iTunes nainštalovaný a v PC vypnúť pri štarte jeho procesy(msconfig) aby zbytočne nebrzdil comp pripade po štarte manuálne povypínať strom procesov ktorý mu patrí cez správcu systému.

Odpovědět