Existuje nějakej způsob, jakým by se dal iPhone najít v iTunes ve chvíli, kdy se připojí na domácí wifi síť, která se skládá z wifi routeru (Dlink DIR-635), ke kterýmu je připojený PC, na kterym běžej iTunes? (plus samozřejmě pár dalších věcí, ale ty nejsou pro tohle podstatný)
Zkoušel jsem forwardovat port iTunes v tom routeru (TCP 3689), ale bylo to beze změny a tak nějak mě nenapadá nic moc jinýho... Má s timhle někdo zkušenosti?
propojení iTunes s iPhonem přes wi-fi router
Re: propojení iTunes s iPhonem přes wi-fi router
To je zajímavá myšlenka.
Zkoušel jsem i strýčka Googla, ale zádný odkaz ohledně wireless připojení k iTunes jsem nenašel, takže to asi nebude možné.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zkoušel jsem i strýčka Googla, ale zádný odkaz ohledně wireless připojení k iTunes jsem nenašel, takže to asi nebude možné.
-
- Moderator fóra
Re: propojení iTunes s iPhonem přes wi-fi router
No, teoreticky by to nějak jít mohlo...
Když přece existuje aplikace remote, kterou lze ovládat iTunes či prezentace v keynote (nevím zda je to stejná aplikace), když je iPhone i počítač na stejné wifi síti. Čili nějak spolu obě strany komunikovat musí.
Záleží na co to potřebuješ. Synchronizovat iPhone takto, to asi nepůjde. A
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Když přece existuje aplikace remote, kterou lze ovládat iTunes či prezentace v keynote (nevím zda je to stejná aplikace), když je iPhone i počítač na stejné wifi síti. Čili nějak spolu obě strany komunikovat musí.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Záleží na co to potřebuješ. Synchronizovat iPhone takto, to asi nepůjde. A
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)