ako funguje appstore?
ako funguje appstore?
Ahojte viete mi niekto objasnit ako treba urobit ucet na appstore a na co to je vlastne dobre ked sa tam za vsetko plati?
-
- Starý pes fóra :)
Re: ako funguje appstore?
nie nadarmo sa hovori "nedaj žobrákovi rybu , ale nauč ho chytať ryby " a preto ti ja poskytnem tuto pomocku, hladat.
app store sluzi na stahovanie aplikacii ,hier, hudby a videi preto sa tam plati
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
tak ti pekne dakujem
ja som mala pred tym iphone 2g a tam som ziadne appstore nepotrebovala ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
a ako si tam hadzala aplikacie a hry ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
Ucet na App store sa urcite oplati mat... Ci uz taky kde nemas regnutu kartu alebo s platobnou kartou aby si mohla stahovat platene app.... Samozrejme je tam aj vela Free aplikacii ale niekedy veru nestoja za nic ale niektore su pouzitelne... tie Free su vacsinou LITLE verzie plnych app. Kde si ich mozes odskusat a potom kupit plnu verziu.
Ono ked si pozries ceny niektorych app a hier tak tie ceny nie su vysoke 1-4 eura nie je vela ked si sem tam nieco kupis.
dodo
Ono ked si pozries ceny niektorych app a hier tak tie ceny nie su vysoke 1-4 eura nie je vela ked si sem tam nieco kupis.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead