rucni backup

Odpovědět
yellowtommy

rucni backup

Příspěvek od yellowtommy »

Ahoj,
mam uspesne update na novy fw3.0, nicmene se mi prerusil proces obnovy z backupu, ke kteremu itunes vyzvali po restore noveho fw3.0.

bohuzel, pote se jiz neptali, takze sem prisel o vsechny fotky a sms a nastaveni.
aplikace a muziku slo nahrat zpet.

existuje moznost nejak rucne vyvolat aby mi dal opet vybrat obnovu dat (obvykle bylo vice dle datumu).

diky,
martin

dodo_mt
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: rucni backup

Příspěvek od dodo_mt »

Restore s naslednou volbou obnovit iPhone.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

yellowtommy

necituj post ktory je hned nad tvojim porusujes tym pravidla fora. dodo

udelal jsem, ovsem dalo mi to vybrat nejake backupy vic jak pul roku stare. pritom vidim, ze v "..\AppData\Roaming\Apple Computer" je adresar co vypada asi takhle nejak "723e5efadaadefa03ab2858e1232c2b97fac28b4" s dnesnim datumem, a je to evidentne tento backup nez jsem zkousel prvni restore na 3.0.

Nevim zdali to nemuze souviset - upgrade 2x selhal, bylo treba prepnout tel rucne do DFU modu, pak se to povedlo.

no nic, mraky fotek a SMS v hajzlu... mel jsem je ja blbec ty fotky z toho pred tim aspon vysypat ven :(

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Hele taky jsem to dlouho hledal :-) Dej prave tlacitko v iTunes na svuj iPhone v leve liste a tam mas "Backup iPhone" :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

yellowtommy

nojooo - to je mi ale spinavej trik! :)
diky diky ;)

bobrous

Příspěvek od bobrous »

Nooo vcera jsem udelal backup jelikoz jsem nesl iphone do opravy potom jsem prinesl domu novy a udelal backup from ... ale fotky a sms v prd... tak jsem zkousel udelat znova backup from .... ale ten uz tam nebyl asi se vymazal takze asi nenavratne pryc? nevite kam se to mohlo ztratit? v kosi to neni dik za radu

Katroline

Příspěvek od Katroline »

ja mam presne ten isty problem

Odpovědět