Ahoj,
mam uspesne update na novy fw3.0, nicmene se mi prerusil proces obnovy z backupu, ke kteremu itunes vyzvali po restore noveho fw3.0.
bohuzel, pote se jiz neptali, takze sem prisel o vsechny fotky a sms a nastaveni.
aplikace a muziku slo nahrat zpet.
existuje moznost nejak rucne vyvolat aby mi dal opet vybrat obnovu dat (obvykle bylo vice dle datumu).
diky,
martin
rucni backup
-
- Starý pes fóra :)
Re: rucni backup
Restore s naslednou volbou obnovit iPhone.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
necituj post ktory je hned nad tvojim porusujes tym pravidla fora. dodo
udelal jsem, ovsem dalo mi to vybrat nejake backupy vic jak pul roku stare. pritom vidim, ze v "..\AppData\Roaming\Apple Computer" je adresar co vypada asi takhle nejak "723e5efadaadefa03ab2858e1232c2b97fac28b4" s dnesnim datumem, a je to evidentne tento backup nez jsem zkousel prvni restore na 3.0.
Nevim zdali to nemuze souviset - upgrade 2x selhal, bylo treba prepnout tel rucne do DFU modu, pak se to povedlo.
no nic, mraky fotek a SMS v hajzlu... mel jsem je ja blbec ty fotky z toho pred tim aspon vysypat ven![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
udelal jsem, ovsem dalo mi to vybrat nejake backupy vic jak pul roku stare. pritom vidim, ze v "..\AppData\Roaming\Apple Computer" je adresar co vypada asi takhle nejak "723e5efadaadefa03ab2858e1232c2b97fac28b4" s dnesnim datumem, a je to evidentne tento backup nez jsem zkousel prvni restore na 3.0.
Nevim zdali to nemuze souviset - upgrade 2x selhal, bylo treba prepnout tel rucne do DFU modu, pak se to povedlo.
no nic, mraky fotek a SMS v hajzlu... mel jsem je ja blbec ty fotky z toho pred tim aspon vysypat ven
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- iPhone expert
Hele taky jsem to dlouho hledal
Dej prave tlacitko v iTunes na svuj iPhone v leve liste a tam mas "Backup iPhone" ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Nooo vcera jsem udelal backup jelikoz jsem nesl iphone do opravy potom jsem prinesl domu novy a udelal backup from ... ale fotky a sms v prd... tak jsem zkousel udelat znova backup from .... ale ten uz tam nebyl asi se vymazal takze asi nenavratne pryc? nevite kam se to mohlo ztratit? v kosi to neni dik za radu