Nemohu synchronizovat aplikace v iTunes

Odpovědět
wrck

Nemohu synchronizovat aplikace v iTunes

Příspěvek od wrck »

čuz lidi potřebuju radu, vůbec tomu iP nerozumim :D mám stažený aplikace z appstore a když kliknu na iphone tak nemam záložku aplikace. Zbytek tam mám jako music, video atd.. tím pádem nemůžu synchronizovat ty aplikace mám starýho iphona od libijara dám sem fotku jako důkaz rád bych aby jste to za mě vyřešili díky :wink:

http://s1.imgupload.cz/img/--/20724/E7Cb6/iphone.JPG

ygy
Starý pes fóra :)

Re: Nemohu synchronizovat aplikace v iTunes

Příspěvek od ygy »

to bude asi tim ze mas fw 1.1.4 ... potrebujes aspon 2.0 ale aj tak ti vacsina app nepojde. najlepsie riesenie by bolo 3.0 ale nezabudni ze prechod z fw na fw ma urcitu postupnost

wrck

Příspěvek od wrck »

Právě že mě řekl libijaro ať iphonu neupdatuju, vůbec nevim proč nějak se v tom nevyznám :(

ygy

Příspěvek od ygy »

no ked napojis iphone na itunes tak ti nahodi update na 3.1 ale keby si ho dal tak vsetkobina pokazis .. musis prechadzat postupne z fw nw fw :wink:

Ygy v poslední době opět začínáš reagovat na každý příspěvek za každou cenu!
Znovu tě upozorňuji, abys přispíval pouze v okamžiku, kdy máš do vlákna relevantní, čili věcný názor. Nekaž bludy a než něco postneš, tak si to po sobě přečti. Děkuji scorpi

wrck

Příspěvek od wrck »

Takže update FW na 3.xxx nemám dělat? ted by se hodila ta rada co dal :) nebo se na to vyseru a hold bude iphone bez aplikaci

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

wrck
Tobě doporučuji nastudovat toto viewtopic.php?p=44826#p44826 , minimálně pro iPhony první generace. Zde se dozvíš všechno, co dali dohromady již dávno zkušení harcovníci a Antabelus sepsal.

ygy

Příspěvek od ygy »

ok :wink:

wrck

Příspěvek od wrck »

ok podívám se na to

Odpovědět