Je možné si koupit nějakou aplikaci , přes účet kamaráda ?

Odpovědět
burina
Host
Host

Je možné si koupit nějakou aplikaci , přes účet kamaráda ?

Příspěvek od burina »

Zajímalo by mne zda je možné do iPHONE 3G verze 3.1 ( bez JailBreaku :!: ) dostat nějakou aplikace přes účet kamaráda.

Kamarád má taky iPhone a účet na Itunes přes který si kupuje aplikace na Itunes pro Jeho Iphon. Má Svůj účet na Iphonu spárovaný s platební kartou.

A mne by zajímalo, zda je možné si koupit nějakou aplikaci ( přesněji NAVIGON ), přes jeho účet a dostat ho na Svůj účet.

Přesněji :
- já dám kámošovi peníze, on koupí přes Svůj účet a Svou kartu aplikaci, já mu dám Svůj Iphone, a on mi přes Svoje PC nahraje do mého iPhonu navigaci a já pak na Svém PC nějak přidám ke Svému učtu na ITunes.

PS : Snad jsem to napsal polopaticky. :D Jedná se mi o to, abych i v budoucnu dostal onu navigaci do Svého iPhonu, pokud udělám Restore nebo přechod na vyšší verzi ( než je dnes 3.1 ) aniž bych kontaktoval kamaráda.

Lze to tedy nějak provést ? Popřípadě jak ?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Je možné si koupit nějakou aplikaci , přes účet kamaráda ?

Příspěvek od rony »

Ja mam 2 iphony a jeden itunes ucet - mozem mat na oboch jeden program. Ale musim pouzivat jeden itunes takze v tvojom pripade kamosov

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

Resilo se to zde nedavno, resenim je i treba autorizace jineho pocitace (maximum je pet kompu), s prihlasenim uctu Tveho kamarada. Technicky to mozne je, pokud ale budete vyuzivat jednou placenou aplikaci na vice zarizenich (nevim zda takhle nemel znit dotaz), moralne to je uz problematictejsi. Apple tohle dle meho nazoru "resi" hodne benevolentne ..
Je to take zavisle na vzajemne duvere mezi Tebou a kamaradem, prakticky Ti timto da pristup ke sve kreditni karte, alespon co se tyce nakupu na AppStore.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..

burina
Host
Host

Příspěvek od burina »

Ale mne jde o toto : Kamarád mi koupí jednu aplikace ( já mu jí zaplatím v Kč ), on pak provede Autorizaci mého iPhonu na Svém účtu, a přes Své PC mi jí pak nahraje do mého iPhonu. ( Je mi jedno, že onu aplikaci bude moci používat i ON - to je mi jasné ).

ALE já bych chtěl chtěl onu aplikaci si doma ( už na Svém účtu iPhone ) nebo na Svém PC nějak zazálohovat, abych si jí mohl vždy pak nějak dohrát do Svého iPhonu, aniž už bych chodil k onomu kamarádovi na PC nebo použil jeho účet iTunes. Například, když přejdu na vyšší verzi než je 3.1 nebo provedu Restore Svého iPhonu.

Je toto nějak možné PROVÉST :?: :?:

PS : Je mi jasné že na jednom PC - účtu iTunes můžu přidat až 5 iPhonů. Ale to je varianta, že v jedné domácnosti mají 5 iPhonů.

myschoo

Příspěvek od myschoo »

myslim ze nie...
zakupena aplikacia sa priamo viaze na ucet cez ktory bola kupena takze ak myslis nieco ako "prevedenie aplikacie z jedneho iTunes uctu na druhy" tak to sa proste neda...

opravte ma ak sa mylim.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Nie takto to nejde, proste sa pocita s tym, ze platobnu kartu ma kazdy ako samozrejmost. Pre rodiny s viac pc a iphonmi ma apple skvele podmienky a je to tak dobre a moralna tarcha je na klientoch. Bolo by dobre keby to tak zostalo.

Odpovědět