Registrace iPhone v iTunes - nutnost, výhoda?
Registrace iPhone v iTunes - nutnost, výhoda?
ma registrovanie iPhonu cez iTunes nejake vyhody? Co tak registrovanie jailbreaknuteho iphonu (nerad by som apple oznamil co sa deje LOL) alebo registrovanie pri reinstale itunes?
Da sa registraciou nejako zabranit pripojeniu na itunes ak mi bude phon ukradnuty?
Dovolil jsem si upravit název tvého vlákna, aby každému bylo jasné, na co se ptáš. příště to tak udělej sám, je to v pravidlech, se kterými si souhlasil. scorpi
Da sa registraciou nejako zabranit pripojeniu na itunes ak mi bude phon ukradnuty?
Dovolil jsem si upravit název tvého vlákna, aby každému bylo jasné, na co se ptáš. příště to tak udělej sám, je to v pravidlech, se kterými si souhlasil. scorpi
-
- Starý pes fóra :)
Re: Registrace iPhone v iTunes - nutnost, výhoda?
Bez registrace na itunes si nestahnes zadne aplikace
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
pouzivam itunes odkedy mam iphone a zatial ho nemam registrovany takze???
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Registrace v iTunes je asi zasadni zalezitost.. jinak nemuzes tahat free apps z appstore v iphonu.. natoz placene.. a tim padem svuj tlf dost ochuzujes.. protoze volne dostupnejch a potrebnejch aplikaci se da sehnat celkem dost..
Jinak v ramci JB tveho iP., te mohu uklidnit, ze Applu nic nesdelujes, ani zadna blokace tveho iP. se nekona. Sam mam "jailbreaknuty" iphone, versi iTunes 9.0.1, a vse funguje jak ma. Pristup pres PC Suite taky fcni.. takze neni co resit..![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jinak v ramci JB tveho iP., te mohu uklidnit, ze Applu nic nesdelujes, ani zadna blokace tveho iP. se nekona. Sam mam "jailbreaknuty" iphone, versi iTunes 9.0.1, a vse funguje jak ma. Pristup pres PC Suite taky fcni.. takze neni co resit..
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Moderator fóra
ani jeden ste mu neodpovedeli na jeho otazku...on se pta, ze kdyz pripojite novy iphone k itunes, tak vam to nabidne ho registrovat u spolecnosti apple a neni to nic spolecneho s app store....
ja osobne jsem neregistroval a nic co by mne omezovalo jsem nenasel, ale je t ootazka...docela by mne to zajimalo take k cemu mi to poslouzi kdyz se registruju
ja osobne jsem neregistroval a nic co by mne omezovalo jsem nenasel, ale je t ootazka...docela by mne to zajimalo take k cemu mi to poslouzi kdyz se registruju
- rony
- Klub čistého iOS
ako vsetky taketo registracie - vysledkom je, ze ti chodievaju maily od Apple
a tym to pomaly konci ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Starý pes fóra :)
Jo ted uz tu otazku chapu. Jasne zadne extra vyhody od toho necekej a nevyhody to ma jen v tom ze ti bude chodit vic mailu.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
jj hovorim o registrovani iP u apple a nie application store.
Emaily mozem poslad do spamu takze ako negativum to nevidim ale ocakaval som bude najaka moznost zabranit pouzivaniu pri napojeni na iny pc....
Alebo aspon nieco
Nie kretenske info ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Emaily mozem poslad do spamu takze ako negativum to nevidim ale ocakaval som bude najaka moznost zabranit pouzivaniu pri napojeni na iny pc....
Alebo aspon nieco
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)