caute ludkovia, pls poradte ak viete, chcel by som dosiahnut to, aby v itunes ked nahram cely album do zalozky LIBRARY - MUSIC aby mi zobrazovalo nie samotny "adresar" a pod nim nazov, ale chcel by som aby tam bol obrazok napr. ten ktory je z booklet-u,
stava sa mi totiz, ze si stiahnem napr. z DC++ cely album, kde ocividne vo vnutri v adresari ziaden subor .jpg ani iny nie je a ked ho hodim do itunes, tak mi pekne ukaze nazov albumu, plus obrazok, naopak ak mam albumy kde v adresari je obrazok nejaky, tak nie a nie ho tam dostat, chcel by som tam nejako nastavit obrazok a nie taku suchu ikonu s notou
iTunes - obrazky v albumoch
-
- Moderator fóra
Re: iTunes - obrazky v albumoch
Pokud máš účet na US iTunes Store, tak když klikneš na to album pravým tlačítkem, tak tam je položka get album artwork - iTunes umí na základě ID3 tagu získat cover některých alb..
Jinak si stáhni obrázek daného alba někde na webu. Klikni pravým na dané album, zvol položku get info a tam v položce artwork se proklikej k danému obrázku.
Jinak si stáhni obrázek daného alba někde na webu. Klikni pravým na dané album, zvol položku get info a tam v položce artwork se proklikej k danému obrázku.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
toncek: dakujem velmi pekne, zaujimave je ze vcera som to presne takto skusil, urobit manualne a neslo to, teraz som to skusil znova, po tom co si ma uistil ze sa tam vklada obrazok takto a uz to ide
thx moc
ok. Považuji za vyřešené - zamykám. toncek
// Na žádost autora znovu odemčeno. toncek
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ok. Považuji za vyřešené - zamykám. toncek
// Na žádost autora znovu odemčeno. toncek
-
- Starý pes fóra :)
Funguje to tak milionům uživatelů iTunes, není důvod, aby to zrovna tobě nefungovalo.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
tuto temu mozte lock, dakujem velmi pekne
tak snad už definitivně. toncek
tak snad už definitivně. toncek