Authorize iTunnes - nejasnosti
-
- iPhone expert
Authorize iTunnes - nejasnosti
Caute! Chcel by som sa spytat:
1. ze raz mi iTunnes vypisal, ze nemam autorizovany PC, i ked ja som ho autorizoval ... Tak som potom klikol v iTunnes hore na liste na "STORE" a ponuku "authorize computer". A tam som uz len dopisal heslo .. Ked som sa pozrel neskor, a to som bol stale pripojeny, tak pozeram, ze to heslo tam nezostalo, tak som skusil znovu a zda sa mi, ze mi to vypisalo, ze som "asi minul" 5x autorizaciu .. Moze to byt tak? Teraz to radsej nechcem skusat znovu, ale tak zatial mi slape vsetko v pohode ...
2. Ak by sa mi teda stalo, ze by mi to uz neslo - ta autorizacia, tak si asi musim dat znovu create new account a mozem to dat na ten isty mail? lebo rad by som to mal tam, ak by sa dalo, ze by to neslo.
Dakujem za info.
1. ze raz mi iTunnes vypisal, ze nemam autorizovany PC, i ked ja som ho autorizoval ... Tak som potom klikol v iTunnes hore na liste na "STORE" a ponuku "authorize computer". A tam som uz len dopisal heslo .. Ked som sa pozrel neskor, a to som bol stale pripojeny, tak pozeram, ze to heslo tam nezostalo, tak som skusil znovu a zda sa mi, ze mi to vypisalo, ze som "asi minul" 5x autorizaciu .. Moze to byt tak? Teraz to radsej nechcem skusat znovu, ale tak zatial mi slape vsetko v pohode ...
2. Ak by sa mi teda stalo, ze by mi to uz neslo - ta autorizacia, tak si asi musim dat znovu create new account a mozem to dat na ten isty mail? lebo rad by som to mal tam, ak by sa dalo, ze by to neslo.
Dakujem za info.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Starý pes fóra :)
Re: Authorize iTunnes - nejasnosti
Staci zrusit autorizacie v tvojom ucte. Uz som to tu raz popisoval.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
- iPhone expert
Ahoj Dodo, ako myslíš v iTunnes, že mám vypnúť v tom advanced, že deauthorize? Ale keď zle vravim, tak kašli na to, snáď to nájdem niekde, alebo skúsim, ak by nešlo vytvoriť nový účet na ten istý mail.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
No ja mam teraz ten problem ze mas som autorizovany pc a po pade win ostal autorizovany.Tkze po dalsom nainstalovani pisalo autorized computers 2 z 5.A potom vzdy ked som isiel reinstalovat win tak som deautorizoval ale vzdy mi to ratalo ako autorizovany.A teraz kukam ze mam autorizovae 4 z 5 a neviem ako mam tie 3 deautorizovat...hm?
-
- iPhone expert
A zformatoval si komplet disk? Asi tam daco ostalo a pamata si to.
Aj ale ja som prekopcil library zo stareho do noveho.....ale to by nemalo robit nie?
-
- Starý pes fóra :)
Až budeš mít 5 z 5ti, tak můžeš dát deauthorize all přímo v iTunes. Apple asi počítá s tím, že wokna se musí reinstalovat stejně často jako mac os, tedy skoro nikdy ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Aha cize ked autoriznem este jeden tak potom dam deautorized all?A bude to ok?
-
- iPhone expert
Aktualne muzete mit 5 autorizovanych pocitacu v jeden okamzik. Pokud potrebujete dalsi, v Account v zalozce iTunes store je dole odkaz na "Deauthorize all computers".
!! Dejte si ale pak pozor pri synchronizaci na pocitaci ktery byl drive autorizovany a ted jiz neni, muze dojit ke smazani zakoupenych aplikaci, takze po deautorizaci znovu autorizovat pocitace ktere pouzivame.
!! Dejte si ale pak pozor pri synchronizaci na pocitaci ktery byl drive autorizovany a ted jiz neni, muze dojit ke smazani zakoupenych aplikaci, takze po deautorizaci znovu autorizovat pocitace ktere pouzivame.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::