Backup v iTunes trva vice nez 10 hodin

Odpovědět
vlacek

Backup v iTunes trva vice nez 10 hodin

Příspěvek od vlacek »

Ahoj, mam v iPhone cca 5GB aplikaci a dat. Backup v iTunes trva vice nez 10hodin :( a casto to spadne i drive a nedobehne. Dela to tak na vice nez jednom pocitaci.
Nejaky napad?
Diky!
V.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Backup v iTunes trva vice nez 10 hodin

Příspěvek od Tea Racer »

To je hrozne moc :( Pokdu to dela na vice počítačích tak asi chyba v IP, jaky FW? Zkus DFU, restore... Je tam JB?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Carabei
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Carabei »

Jaký máš FW, vím, že mi to dělalo na 2.0 nebo něco okolo a neskutečně mě to štvalo
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Bill

Příspěvek od Bill »

No taky si myslím, že je to nějak dlouhý - 10 hod. je hóódně divný :shock: . Mě backup trvá tak max. do 5 min.. Takže jestli ti to dělá na vícero PC, asi bych řešil iP. Nenapsal jsi, jestli máš JB, a co máš za iP a taká, jakou verzi iT máš. Napříště napiš tyto info, ať je z čeho vycházet :wink: .

munku

Příspěvek od munku »

mne toto iste urobilo po pridani slovenciny do cydie musel som urobit restore odvtedy oki.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

predlzovanie backupu sa prejavuje aj u mna, nie je to take hrozive. zrejme zalezi ako sa s telefonom pracuje - privela zmien v nom. Jediny liek je vycistenie telefonu pomocou restore (ak mas JB, tak pozor!!!) tak, ze nedas po nom obnovit telefon z backupu.

Obnovu dat (kontakty, fotky a pod.) ries nezavisle, v navodoch je par info ako na to.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Saman

Příspěvek od Saman »

Tento problém mám také, zjistil jsem však, že pokud před synchronizací (backupem) zapnu tethering a připojím se k internetu, vše proběhne rychle a naprosto bez chyb...

vlacek

Příspěvek od vlacek »

ahoj a dik za odpovedi. mam os 3.0 a JB. restore udelat nemuzu protoze nemam backup ze ktereho to pak obnovit.
koukal,jsem jak itunes dela backup: pro kazdy soubor v iphone vytvori soubor s informacemi a samotny soubor zkopiruje. ted uz backup bezi 5ty den a je v pulce. vytvoril doted 90tisic souboru. predpokladam ze az jednou dobehne tak pak dela inkrementalni zalohu a ta bude jen radove minuty.
mate kon kretni navod jak zazalohovat a obnovit vse? hlavne nastaveni a data aplikaci. klidne neco jako tar, ale neni misto to zatarovat do iphone.
dik V.

munku

Příspěvek od munku »

sa ti teda cudujem kludne urob povysenie na 3.1.2 a ostatne si rxchlejsie sam urobis ako backup-nestoji to za to cakat tak dlho mne to pomohlo.

Bill

Příspěvek od Bill »

For Vlacek:

Tedy chlape máš nezkutečnou trpělivost :) . Já na tvém místě bych buď rozkopal pc a nebo iP a nebo obojí na jednou :mrgreen: . Ale fakt - já měl FW 3.1 s JB a nikdy jsem s iT neměl takové problémy. Teď mám FW 3.1.2. s JB a nejnovější iT a nemůžu si nějak stěžovat. Je fakt, že iT mi někdy zatuhne a musím ho ukončit přímo ve správci procesů (mám win xp), protože mi zatěžuje procesor na rovných 100%. Ale backup a sync mi provádí nejdéle tak do 5 min (backup trvá trochu dýl - tak těch 5 min. a sync je rychlejší). Myslím si, že se tam u tebe musí něco třískat. Povýšil bych iT a zkusil to znovu. Nebo iT přeinstaloval. Prostě to není normální jev :shock: .

Laqos

Příspěvek od Laqos »

já teda mam na iPhone kolem 30Gb věcí spouštění je sice delší :D ale backup ? cca 3 - 4 min :D

Odpovědět