itunes pri registracii odmieta moju platobnu kartu MC

Odpovědět
suchy

itunes pri registracii odmieta moju platobnu kartu MC

Příspěvek od suchy »

Dobry vecer mam problem s registraciou vzdy ked ju celu vyplnim tak mi hodi ze nieco je z kartou. Moja karta je mastercard ktora je v moznosti vyberu no ja ju dam a stale mi tam pise ze chybny payments. Prosim Vás co to môze byt?? DAkujem za rady.

PeterKiss

Re: problem z registraciou!!!

Příspěvek od PeterKiss »

1-Nemas Internet banking
2-musi bit embusovana
3-zle vibrana krajina uisti sa ze mas czech,slovak,polsky store dole musi bit jedna z tichto vlajok.

myschoo

Příspěvek od myschoo »

embosovana NEMUSI byt...

mam Visu Electron s podporov internetovych platieb (3 miestne cislo na rube karty) a funguje ...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

platobna karta musi umoznovat platby cez internet. odpovie vam to vasa banka, ak to neviete sami.

internet banking s tym nema nic spolocne.

embosovane obvykle funguju, neembossovane niekedy zalezi na banke.

zmenil som predmet, lebo som alergicky na slova ako pomoc, problem - proste slova, ktore charakterizuju 95% vsetkych tem, ktore tu otvarate, tak sa im proste vyhnite a vyhnite.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

suchy

Re: itunes pri registracii odmieta moju platobnu kartu MC

Příspěvek od suchy »

No internet banking mam, karta sedi, a taktiez krajinu mam dobru a stale nic:( uz zacinam byt stoho smutny aj nervozny dokopi pretoze som sa tak moc tesil a nakoniec mam iphone uz mesiac a stale sa tam nemozem zaregistrovat. Ak viete v com to este moze byt??? Dakujem inak za rady ktore ste mi dali doteraz.

Laqos

Příspěvek od Laqos »

hele mě se teď tohle taky děje ujisti se že tam máš peníze a pak tady na foru byl nějkej free účet co by si mohl použít hledej

svito

Příspěvek od svito »

Vcera som dostal na vianoce mobil....vsetko som robil ako som mal dal som kredit kard a STale mi vypisuje your paymant was declined alebo nejako tak nwm co mam robit poradte niekto prosim

Odpovědět