iTunes se vždy sekne

Odpovědět
snapshot

iTunes se vždy sekne

Příspěvek od snapshot »

Mam takovy problem a to, kdyz spustim iTunes bez pripojeneho Iphone, tak je vse v pohode, ale jakmile pripojim iPhone, tak se mi cely iTunes sekne. Sekne se mi jeste predtim, nez mi vubec detekuje pripojeny iPhone.. Prosim poradte.
Dekuji

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iTunes se vždy sekne

Příspěvek od Tea Racer »

Jakou mas verzi iTUnes? Odkdy to dela? Drive to slo v pohode? Zkousel jsi restartovat iTunes? Jaky OS mas v PC a jaky v telefone? Jaky mas telefon presne?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Možné obecné řešení (v angličtině) najdeš zde:
http://www.apple.com/support/itunes/

V nabídce klikni na záložku "iTunes unexpected quits, freezes, or launch issues"

Obecně řečeno: aktualizovat ovladače Win, odinstalovat iTunes a QuickTime, znovu nainstalovat, vytvořit nového uživatele, vypnout antivir či firewall na stavit porty... je toho hodně, co to může způsobovat :(

snapshot

Příspěvek od snapshot »

Tea Racer: Prosim Te, verzi iTunes mam 9.0.1.8. Dela mi to posledni tyden cca, mozna trosku dele, predtim jsem stim zadne problemy nemel. iTunes jsem zkousel preinstalovavat, na par dni mi to pomohlo, ze stim nebyly zadne probelmy a uz je to to same ted, co predtim. V PC -W XP, v tel - Fw 3.0. Mam 16GB, 3G. Bez JB, vse legalne :))
Dekuji moc za pomoc..

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Vzhledem že ti to dela až po čase, tak to je problem. Zkus obnoveny systemu v XP na dobu kdy to bylo v poradku. A korektni deinstlal a pak instal iTunes co to udela.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

tucnakk

Příspěvek od tucnakk »

ja mam taky problem s itunes vždy když tam chci nahrat vice pisniček tak se sekne nevite co stim?

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Mal som ten isty problem. 2 tyzdne mi to fungovalo no jedneho dna po pripojeni iPhonu k pc mi zamrzlo iTunes. Ked som sa prihlasil ako iny uzivatel na pc, tak mi to slo normalne, no v mojom administratorskom ucte ani... Tak som rozmyslal co som naposledy robil v pc, a napadlo ma toto, ved ja som tie priecinky s ktorimi sa iPhone synchronizuje prisposobil, a to tak ze som im zmenil vzhlad, upravil som si vlastne ikonky v pc, a preto mi to neslo. Vratil som povodne, a bez problemu mi to zacalo fungovat. Cize az by raz mal niekto podobny problem, tak dufam ze mu to pomoze. Mne to pomohlo

1: iPhone nepripojujte k pc ale spustite iTunes,
2: v iTunes dajte Strore a nasledne Sing Out
3: pripojte iPhone, urcite ho najde
4: Poupravujte cestu k suborom ako video,hudba,obrazky...
5: Neviem ci vam to fakt pomoze,no mne to pomohlo

Odpovědět