iTunes
iTunes
ahoj , právě sem se registroval na iTunes ... vse proběhlo v pohodě ... mám staženej client iTunes v PC a registracni mail dorazil ... ale najednou probém- kdyz se chci prihlasit , tak mi to pise ze mam clicknout na prilozeny odkaz ... clickam jak pominutej ale hodi me to jenom na stránku apple ... nic vic .. a potom mi to znova napise , ze mam clicknout .. uz si nevim rady
Re: iTunes
Zkus ten odkaz cely zkopirovat a vlozit do prohlizece. Mozna to tam vynechalo kousek URL. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
iTunes mi pise toto - An emailhas been sent to the addres below with a link to verify your account . Make sure to check your e-mailand follow the link to complete your account singing up ... muzete mi to nekdy vysvetlit? ja se svou anglictinou prelozim pulku vety ... dekuju
-
- Starý pes fóra :)
Ze ti zaslali na tvoj mail, ktory si zadal potvrdzujucu spravu s linkom na ktory mas kliknut a samozrejme mas si byt isty, ze je e-mail adresa spravna.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
na ten sem klepnul ... ale naskocilo mi tam jenom jakoze odkaz na stazeni iTunes ... ty uz mam stazeny... ja to nechapu ...
no kdyz udelam to jak poradil Juramac , tak se mi obevi to co sem psal vejš ... takze se furt motám dokola
a v jakem jsi iTunes ? Pokud jsi se registroval v ceskem, musis byt v ceskem.....i kdyz by te to melo automaticky prepojit tam, kde jsi registrovany. Pokud jsi dostal potvrzovaci mail, tak by jsi se mel normalne prihlasit. Pokud to nejde, nekde jsi udelal nejakou chybku....
Sem normálně na ceskem iTunes ... i přezto mi to píše anglicky ... je to fakt zááhada ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)