iTunes

Odpovědět
xdaso

iTunes

Příspěvek od xdaso »

ahoj , právě sem se registroval na iTunes ... vse proběhlo v pohodě ... mám staženej client iTunes v PC a registracni mail dorazil ... ale najednou probém- kdyz se chci prihlasit , tak mi to pise ze mam clicknout na prilozeny odkaz ... clickam jak pominutej ale hodi me to jenom na stránku apple ... nic vic .. a potom mi to znova napise , ze mam clicknout .. uz si nevim rady

Lukhin

Re: iTunes

Příspěvek od Lukhin »

Zkus ten odkaz cely zkopirovat a vlozit do prohlizece. Mozna to tam vynechalo kousek URL. :wink:

xdaso

Příspěvek od xdaso »

nic ... furt stejný ... jinak vsem co se budou snazit pomoct predem dekuju

xdaso

Příspěvek od xdaso »

iTunes mi pise toto - An emailhas been sent to the addres below with a link to verify your account . Make sure to check your e-mailand follow the link to complete your account singing up ... muzete mi to nekdy vysvetlit? ja se svou anglictinou prelozim pulku vety ... dekuju

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

Ze ti zaslali na tvoj mail, ktory si zadal potvrdzujucu spravu s linkom na ktory mas kliknut a samozrejme mas si byt isty, ze je e-mail adresa spravna.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

xdaso

Příspěvek od xdaso »

na ten sem klepnul ... ale naskocilo mi tam jenom jakoze odkaz na stazeni iTunes ... ty uz mam stazeny... ja to nechapu ...

Juramac

Příspěvek od Juramac »

nespekuluj, jdi normalne na appstore v iTunes a prihlas se. :)

xdaso

Příspěvek od xdaso »

no kdyz udelam to jak poradil Juramac , tak se mi obevi to co sem psal vejš ... takze se furt motám dokola

Juramac

Příspěvek od Juramac »

a v jakem jsi iTunes ? Pokud jsi se registroval v ceskem, musis byt v ceskem.....i kdyz by te to melo automaticky prepojit tam, kde jsi registrovany. Pokud jsi dostal potvrzovaci mail, tak by jsi se mel normalne prihlasit. Pokud to nejde, nekde jsi udelal nejakou chybku....

xdaso

Příspěvek od xdaso »

Sem normálně na ceskem iTunes ... i přezto mi to píše anglicky ... je to fakt zááhada :)

Odpovědět