Obnova zo zalohy alebo pomoc opravy cydie
Obnova zo zalohy alebo pomoc opravy cydie
Caute prosim poradte co mam robit ...dnes som si do cydie pridal nejakulokalizaciu ip do cz a sk daval so to tam ako repo v cydii bolo to nejake csid.tym.cz/repo/ a ked som to tam pridal tak mi neislo instalovat nic cez cydiu ani repo pridat.skusal som reinstal cez manage v cydii ale nepomohlo. Tak vas velmi prosim o radu ako to dat do povodneho stavu bez restoru bez zalohy. A ak vas nenapadne nic ine ako restore zo zalohy tak mi prosim napiste ako to urobit lebo som hladal pol dna a neviem ci som slepy alebo taky unaveny ale nenasiel som to. Este jedna vec prosim o riesenia bez pouxitia terminalu atd lebo s tym absolutnd vobec neviem robit najlepsie by bolo nejake repomnaspet na tu anglicku lokalizaciu.. Dakujem vsetky za rady
-
- Mírně pokročilý
Re: Obnova zo zalohy alebo pomoc opravy cydie
aku lokalizaciu prosim ta? ved fw 3.1.2 uz ma SK/CZ lokalizaciu, tj hovori recou tvojho kmena ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ja som hladal 1 min:
viewtopic.php?f=69&t=16090&hilit=cydia+spadne
a ked sa ti nechce naucit pracovat s programami ktore sa JB tykaju tak si JB nedavaj. ako inak si chces porobit poriadky v /private/etc/apt/sources.list.d/ ??? pretoze staci vymazat csid.tym.cz.list a pojde to
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ja som hladal 1 min:
viewtopic.php?f=69&t=16090&hilit=cydia+spadne
a ked sa ti nechce naucit pracovat s programami ktore sa JB tykaju tak si JB nedavaj. ako inak si chces porobit poriadky v /private/etc/apt/sources.list.d/ ??? pretoze staci vymazat csid.tym.cz.list a pojde to
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit