iTunes - nefunguje synchronizácia aplikácií
iTunes - nefunguje synchronizácia aplikácií
Zdravím, mám iPhone 3.1.2 3G 16GB, blackra1n+blacksn0w.
No a problém je, stiahnem si z Apple Store nejakú aplikáciu (free), normálne sa objaví v Applications, aj v iPhone Applications, ale nejde zaškrtnúť tlačítko Sync Apps .. vôbec nereaguje na klikanie .. čiže aplikácie sa nesynchronizujú.
Nejaké rady?
Ďakujem
Presunute do spravnej kategorie fora. dodo
No a problém je, stiahnem si z Apple Store nejakú aplikáciu (free), normálne sa objaví v Applications, aj v iPhone Applications, ale nejde zaškrtnúť tlačítko Sync Apps .. vôbec nereaguje na klikanie .. čiže aplikácie sa nesynchronizujú.
Nejaké rady?
Ďakujem
-
- Starý pes fóra :)
Re: iTunes - nefunguje synchronizácia aplikácií
autorizovaný computer máš ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Administrator
pokud máš nějaké warez aplikace v telefonu může ti to dělat tohle .. ale radu jak to obejít tu nehledej .. kdo ti poradí, v případě že warez máš, dostane BAN ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
nemám žiadny Warez v mobile, mám Cydiu+SBSettings jedine.. a nejdú mi ani free aplikácie zosynchronizovať .. proste nie je chyba počas synchronizácie ani nič .. proste vôbec nejde nastaviť aby sa synchronizovali aplikácie v iTunes ..
napadla ma jedna vec nemal som pred blackra1n-om, z čistého restore zosynchronizovať aspoň jednu aplikáciu?
napadla ma jedna vec nemal som pred blackra1n-om, z čistého restore zosynchronizovať aspoň jednu aplikáciu?
-
skus teraz stiahnuť nejaku free a daj znova synchro
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Denize píše:Zdravím, mám iPhone 3.1.2 3G 16GB, blackra1n+blacksn0w.
Nejaké rady?
Ďakujem
Nechal som preinštalovať počítač a natiahnuť najnovší i tunes. Aj tak to nesynchronizuje. Môže byť problém to že posladný pokus o synchronizáciu bol so starým softom a neúspešný?
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
Takže v iTunes máš na kartě Applications zaškrtané aplikace, které má synchronizovat? Když se o synchronizaci pokusíš, nahlásí to nějakou chybu? Zkus počítač deautorizovat a znovu autorizovat k tvému účtu na iTunes Store.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Díky
Necituj poslední příspěvek! Citace smazána.
ls8
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
- rony
- Klub čistého iOS
len pre istotu, kolko moznych kombinacii - novy OS v pocitaci, iny pocitac, iny itunes, ine konto atd. si mal?
Zrejme by som v konte iTunes vsetko deautorizoval alebo ako sa tomu hovori, mozno je problem len v tom, ze uz mas v konte itunes proste tych kombinacii privela.
nemusis sa bat o kupene app, to si k DANEMU uctu v itunes vies vzdy dohladat a stiahnut (bez platenia). Takze preinstalacie moc ani nepomozu, kedze JA TIPUJEM, ze tie udaje, ktore nesedia su v konte itunes a na servroch Apple![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
treba ich len skusit nejako vyresetovat![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale realne to iba odhadujem, sam zistis, ci to pomoze
Zrejme by som v konte iTunes vsetko deautorizoval alebo ako sa tomu hovori, mozno je problem len v tom, ze uz mas v konte itunes proste tych kombinacii privela.
nemusis sa bat o kupene app, to si k DANEMU uctu v itunes vies vzdy dohladat a stiahnut (bez platenia). Takze preinstalacie moc ani nepomozu, kedze JA TIPUJEM, ze tie udaje, ktore nesedia su v konte itunes a na servroch Apple
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
treba ich len skusit nejako vyresetovat
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale realne to iba odhadujem, sam zistis, ci to pomoze
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Čo sa týka autorizácií - vymenil som dosku - vymenil som winxp za win7 - a to z dôvodu vymazania niečoho v knižnici predchádzajúceho winXP. Stalo sa mi totiž to, že sa mi odmietol upgrejdnuť počítač itunes z dôvodu chybajúceho súboru vo winxp. Tak som to preinštaloval - nainštaloval nový itunes a nič. Stále to nejde zosynchronizovať - aplikácie.
Ale vidím, že asi budem musieť restornúť iphon aj s tým rizikom , že to vymaže aplikácie, alebo počkať na upgrejd iphonu - čo je zrejme za jedno.
Ale díky za každú radu.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
PS: keď mi to začalo blbnúť : mal som len jednu autorizáciu, teraz mám 4 a píše mi dva kompy, lebo som zabudol odautorizovať ten prvý.
-
- Host
Mno mam stejny problem...zaskrtnou mohu, ale po synchro se mi zase vsechny app odskrtnou a do iP se mi nenainstaluji... U me to ale bude mozna tim, ze mam TomToma neofiko
Da se to nejak obejit?
Edit: Aha tak ja jsem jeste pozadu...
Muj pribeh cni v tom, ze jsem presel na Win7, nainstaloval iTunes9 a pak chtel synchronizovat...no musel jsem stahnout vsechny app v appstore znovu, abych je mel v PC, pak jsem dal synchronizovat ale app se mi nesynchronizavaly a vzdycky se potom odskrtly. No pote jsem zkusil nainstalovat tri app pres wifi rovnou z iPhonu a kdyz jsem pote dal synchro, tak mi to nabidlo verifikovat PC, to jsem samozrejme verifikoval a od te doby synchro app jede jak ma!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Edit: Aha tak ja jsem jeste pozadu...
Muj pribeh cni v tom, ze jsem presel na Win7, nainstaloval iTunes9 a pak chtel synchronizovat...no musel jsem stahnout vsechny app v appstore znovu, abych je mel v PC, pak jsem dal synchronizovat ale app se mi nesynchronizavaly a vzdycky se potom odskrtly. No pote jsem zkusil nainstalovat tri app pres wifi rovnou z iPhonu a kdyz jsem pote dal synchro, tak mi to nabidlo verifikovat PC, to jsem samozrejme verifikoval a od te doby synchro app jede jak ma!
iFoun 2G 1.1.2>1.1.4 (ZiPhone 2.5)>2.0 (winpwn2.0.0.3)>2.0.1 (winpwn 2.0.0.4)>2.0.2 (quickPWN)>2.1.>3.0>3.1 (CustomIPSW)
iFoun 3G 3.01>3.1>3.1.2>jlbrk Blackra1n>4.0>4.0.1 jlbrk redsn0w
iFoun 4 white 4.3.3>5.0
iFoun 5 white
iFoun 3G 3.01>3.1>3.1.2>jlbrk Blackra1n>4.0>4.0.1 jlbrk redsn0w
iFoun 4 white 4.3.3>5.0
iFoun 5 white
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ospravedlňujem sa , že som tu zavádzal svojimi neriešiteľnými problémami, ktoré mali jednoduché riešenia.
Keďže sa jedná o telefon, ktorý požíva dcéra, vypol som všetko čo môže odrátavať z účtu peniaze - medzi inými aj aktualizáciu aplikácií - samozrejem mysliac si , že sa to týka len prenosu medzi iphonom a internetom na ňom.
Takže je to asi takto - ak zakážete na iphone aktualizáciu aplikácií - tým pádom zakážete aj synchronizáciu aplikácií s itunes.
Moja vina moja preveľká vina.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
mám stejný prblém, ale nenašel jsem tu funkci aktualizaci programů... nejdřív mi stažené aplikace šly, ale trochu jsem si s nim hrál a asi jsem něco vyplnul, co jsem neměl... prosím podrobný návod, jak to znova udělat, aby to fungovalo
díky za odpověd
díky za odpověd
měl jsem stejný problém...moje řešení:přeinstaloval jsem iTunes starší verzí.. a poté jsem zase nainstaloval tu nejnovější..a, hle fachá to!
taky jsem to vyzkoušel a ono mě to nepustí abych mohl přeinstalovat na nižší verzi.... jiné řešení neni?
já jsem to první odinstaloval.normálně přes přidat nebo odebrat programy..
pak jsem nainstaloval iTunes 8.2 zkusil to..jestli to jd..nešlo,tak jsem ho zase odinstaloval a nainstaloval iTunes 9.0
pak jsem nainstaloval iTunes 8.2 zkusil to..jestli to jd..nešlo,tak jsem ho zase odinstaloval a nainstaloval iTunes 9.0
vrenclouff píše:taky jsem to vyzkoušel a ono mě to nepustí abych mohl přeinstalovat na nižší verzi.... jiné řešení neni?
Je, musíš si tam kde to je dokumenty asi máš "ituneslibrary.neco*" (nevim co tam bylo) a změníš to třeba na "ituneslibrary.old" odinstaluješ a nainstaluješ nižší verzi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mam stejny problem ale furt mi to nejde uz se stim patlam dva dny ae furt nic a uz me to fakt depta... neni jeste naka moznost nemuzu najit tonastaveni tech aplikaci nevite kde to je ?