2x iPhone, 2x iTunes, 1x účet
2x iPhone, 2x iTunes, 1x účet
Zdravim, chtel bych se zeptat. Poridil jsem si noveho iPhone 3GS, ale stary zustane v rodine. Budu ho aktualizovat a nahravat do nej aplikace atd.
Muzu pro oba dva iphony pouzivat styjny ucet? Treba na rozdilnych pocitacich? (je jasny, ze na jednom asi nee)
Vubec nevim jak toto funguje. Jde me o to, ze za apliace poctive platim a kdyz je nahraju na jeden iphone zda me budou fungovat i na druhym? Nebo musim platit za kazdou apliakci zvlast?
Dekuji
Muzu pro oba dva iphony pouzivat styjny ucet? Treba na rozdilnych pocitacich? (je jasny, ze na jednom asi nee)
Vubec nevim jak toto funguje. Jde me o to, ze za apliace poctive platim a kdyz je nahraju na jeden iphone zda me budou fungovat i na druhym? Nebo musim platit za kazdou apliakci zvlast?
Dekuji
-
- Starý pes fóra :)
Re: 2x iPhone, 2x iTunes, 1x účet
čo si kupiš na svoj učet to všetko budeš mať na každom iPhone čo tam pripojíš
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
Pocet iPhonu (nebo iPodu) na jeden iTunes Store ucet neni omezen. Je omezen pocet pocitacu na jeden ucet, a to na 5.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
atirita -> to me napadlo, ze by to mohlo fungovat i na jednom, jen si treba nedokazu predstavit to zalohovani kontaktu do outlooku. Podle me by to hazelo vsechny kontakty dohromady a mel bych tam tim padem kontakty s obou iphonu coz nechci. Nebo to funguje jinak?
cicolably -> bezva presne to jsem potreboval vedet![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ls8 -> a sakra, ted jsi me znejistil, jelikoz muj iTunes store ucet mam jit hodne dlouho a mezi tim jsem presel z normalniho kompu na notebook a zase na normalni comp. To znamena, ze uz mam 3 pocitace vyplacane, co se stane az dojdu k tem 5 pocitacum?
Vsem moc diky
cicolably -> bezva presne to jsem potreboval vedet
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ls8 -> a sakra, ted jsi me znejistil, jelikoz muj iTunes store ucet mam jit hodne dlouho a mezi tim jsem presel z normalniho kompu na notebook a zase na normalni comp. To znamena, ze uz mam 3 pocitace vyplacane, co se stane az dojdu k tem 5 pocitacum?
Vsem moc diky
-
v itunes je položka deauthorizovat daný počítač, jinak bych předpokládal, že po čase se to asi smaže ze seznamu používaných počítačů
EDIT: tak co jsem zjistil, tak stačí se přihlásit, dát view account, a deauthorize all, pak už si authorizuješ jen ten, který používáš
EDIT: tak co jsem zjistil, tak stačí se přihlásit, dát view account, a deauthorize all, pak už si authorizuješ jen ten, který používáš
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Tak jsem koukal na ten muj ucet a uz tam mam autorizovane vsechny 4 pocitace sakra
takze dle toho co pises jakmile autorizuji ten posledni tak naskoci v tom mem uctu moznost vsechny deautorizovat? Jelikoz ted tam takovou moznost nevidim.
Pokud jo, tak by to bylo super.
Diky za info
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pokud jo, tak by to bylo super.
Diky za info
-
podle toho, co píše apple, tak se to objeví až když máš autorizovanejch 5 počítačů a můžeš tuto funkci použít jednou za rok
MacBook Pro Retina 15 10.10
prepac, ze ti leziem do temy, ale nechcem zakladat novu, ked mam podobny problem.
Mam Iphone 3Gs a novy Ipod touch 3g. (sestra)
Mam svoje konto na iTunes, a do jej iPodu do Store som sa prihlasil ja, aby si nemusela zakladat novy ucet.
Ale akonahle ju spojim s Itunes, tak jej synchronizuje a kopiruje jej moju hudbu,
ako to mam vyriesit?
Aby rozlisoval ze iPod ma inu hudbu ako iPhone?
edit: alebo jej spravim novu registraciu na itunes? da sa potom v itunes prepinat ucty? alebo podla pripojenia pristroja to bude sam detekovat?
dakujem
Mam Iphone 3Gs a novy Ipod touch 3g. (sestra)
Mam svoje konto na iTunes, a do jej iPodu do Store som sa prihlasil ja, aby si nemusela zakladat novy ucet.
Ale akonahle ju spojim s Itunes, tak jej synchronizuje a kopiruje jej moju hudbu,
ako to mam vyriesit?
Aby rozlisoval ze iPod ma inu hudbu ako iPhone?
edit: alebo jej spravim novu registraciu na itunes? da sa potom v itunes prepinat ucty? alebo podla pripojenia pristroja to bude sam detekovat?
dakujem
Naposledy upravil(a) jolanek dne úte led 12, 2010 5:30 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Zapnes volbu "Manually manage music and videos" v iTunes.
-
Nemam dva iPhony, ani iPod Touch, takze to nemuzu vyzkouset. Zkus ale pri pripojenem iPhonu v iTunes na karte Applications povypinat ty aplikace, ktere nehces v iPhonu mit. Pri nejblizsi synchronizaci se ti vypnute aplikace odinstaluji. Kdyz pak pripojis iPod Touch, zustane v iTunes nastaveni, ktere aplikace synchronizovat a ktere ne, stejne jako u iPhonu? Nebo si to bude pamatovat svoje nastaveni pro kazde zarizeni zvlast?
Pokud by si to nepamatovalo svoje nastaveni pro kazde zarizeni, musel bys to resit dvema ucty v pocitaci a dvema nezavislymi iTunes knihovnami.
Pokud by si to nepamatovalo svoje nastaveni pro kazde zarizeni, musel bys to resit dvema ucty v pocitaci a dvema nezavislymi iTunes knihovnami.
-
Ano, ve svem uctu si pak budes pripojovat vyhradne svuj iPhone, a sestra si ve svem uctu bude pripojovat iPod Touch. To bude fungovat 100%. Kazdy budete mit svou iTunes knihovnu se svymi aplikacemi, hudbou a filmy.