Itunes store registrace
Itunes store registrace
Vcera rano jsem si stahnul Itunes,nevim jakou verzi,ale mam ji v anglictine,a registroval sem se na itunes store,a zatim mi zadnej email neprisel,coz mne pekne stve,to tam to ty cinani potvrzujou kazdej email bo co? xD
-
- Starý pes fóra :)
Re: Itunes store registrace
jakci cinani?to ma bejt jako joke?..
Zkus se prihlasit,obcas se stava,ze ti neprijde mail,presto uz se muzes vklidu prihlasit a kupovat.Pokud ti to nepoujde,tak tam se muzes i pozadat o dalsi email.
Zkus se prihlasit,obcas se stava,ze ti neprijde mail,presto uz se muzes vklidu prihlasit a kupovat.Pokud ti to nepoujde,tak tam se muzes i pozadat o dalsi email.
-
tak pozadej o dalsi email v iTunes
A na jakem iTunes store jsi se registroval ? Jestli kdekoliv jinde , nez na ceskem , tak mas smolika. Prepni si iTunes v pocitaci na cesky, dela se to volbou vlajecky na titulni strance iTunes Store uplne dole v pravo, a pak se registruj znovu.
-
ano,a to musis mit ten ucet,pozadej o dalsi posilani emailu,nebo vyckej,a nebo zaloz si novy email a znova si udelej dalsi ucet.
vlajecku tam mam ceskou republiku,ale mam to vsechno anglicky
Zaloz si ucet na Gmaily a mas mail hned doma.....a ziadny cinania...Alebo vlastnis daku cinsku kopiu iPhonu?A iTunes sa vola Hitunes?
Ci ako?Myslim ze Julek bude sedivy za chvilu.....
Ci ako?Myslim ze Julek bude sedivy za chvilu.....
-
Dyt registracni email nezavisi na tom,kde ten email mam ne,podle mne v tom to neni,a registroval sem se tak,jak se registrovat ma
-
Crafter píše:Dyt registracni email nezavisi na tom,kde ten email mam ne,podle mne v tom to neni,a registroval sem se tak,jak se registrovat ma
ne ,nezavisi,ale na gmail to prijde hned
Taky mam problem. Registrace ok i mail dosel ale po kliknuti na potvrzujici odkaz stejne nejde prihlaseni. Pise stale ze nemam potvrzenej ucet. I nekolikrat resend nepomohl.
[ odesláno z mobilu ]![Obrázek](http://forum.iphone.cz/images/mobile.png)
[ odesláno z mobilu ]
![Obrázek](http://forum.iphone.cz/images/mobile.png)
Já bych potřebovala vědět, kde mám vzít to DI k přihláššení...Možná je tenhle dotaz trochu blbej...Ale já to ID tam nikde nevidim...
-
- Moderator fóra
To se budeš ptát v každém vlákně? ls8 už ti jednou odpovídal ! Ještě někde uvidím tvůj podobný dotaz a udělím ti varování.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)