Ahojte, prehladal som forum ale vela moznosti ako automaticky dat do poriadku svoju hudobnu kolekciu v iTunes som nenasiel. Hladam program podobny tomuto:
http://www.tuneupmedia.com/
Problemom tohto je, ze je plateny a cez moju kreditku mi nechce zobrat platbu
Nepoznate nieco podobne, popripade lepsie a najlepsie free ? Vdaka za kazdy postreh
Program na spravu pesniciek a albumov v iTunes
-
- Mírně pokročilý
Re: Program na spravu pesniciek a albumov v iTunes
free alternativy k itunes znam dve.
Copytrans manager (umi vkladat obrazky do mp3, ale neumi hromadne tagovani....zatim)
Sharepod (umi hromadne tagovani, ale obrazky dava spatne. Ale umi mp3 kopirovat i z iphona do PC)
Takze na vkladani mp3 do iphona stejne nakonec pouzivat iTunes.
Copytrans manager (umi vkladat obrazky do mp3, ale neumi hromadne tagovani....zatim)
Sharepod (umi hromadne tagovani, ale obrazky dava spatne. Ale umi mp3 kopirovat i z iphona do PC)
Takze na vkladani mp3 do iphona stejne nakonec pouzivat iTunes.
Vdaka za odpoved, ale hladam len doplnok k iTunes, cize ako je ten program TuneUp, ktory dokaze pridat obrazky albumov a popripade doplnit info do ID3
-
- Mírně pokročilý
aha, moje chyba, popletl jsem si tuneup s tuneaid.
Takze Ty hledas programek, ktery by automaticky dodaval tagy a obrazky do alb. No pokud nekdo neco zna, taky bych rad neco takoveho mel.
Takze Ty hledas programek, ktery by automaticky dodaval tagy a obrazky do alb. No pokud nekdo neco zna, taky bych rad neco takoveho mel.