Smazaný obsah iTunes

Odpovědět
!TOx!C!

Smazaný obsah iTunes

Příspěvek od !TOx!C! »

Dneska sem zapl iTunes a chybí mi tam všechna hudba, videa a aplikace. Apps zůstaly v Mobile Applications, takže si je tam můžu dat zpět, hudbu a videa tam taky budu muset dat znovu. Nevíte proč se to všechno smazalo?

PeterKiss

Re: Smazaný obsah iTunes

Příspěvek od PeterKiss »

Ja som mal ten isty problem.tak len ci mas novu veziu itunes,mne sa vsetky apps vratili po stiahnuti noveho a aktivacii svojho uctu ale videa a hudbu musis vlozit odznova rucne.

!TOx!C!

Příspěvek od !TOx!C! »

hmm takže přijdu o všechny uložený pozice ve hrách atd. že :/

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

To ti povedet neviem ale asi nie,mas ich ulozene na servri a ked si prihlasis ucet na itunes tek sa ti vratia ale z poziciami v hrach?Asi nie.

!TOx!C!

Příspěvek od !TOx!C! »

Hmm tak to sem potěšen, další důvod proč mám tak rád iTunes :D

miky13
Host
Host

Příspěvek od miky13 »

tak ja mam ten isty problem nahodou sa mi podarilo odinstalovat z iphone aplikacie a hry ktore som kupil a v i tunes ich nemam lebo som nanovo instaloval windows ako ich vratim spet???vdaka za odpoved miky13@azet.sk

B-boyZuch

Příspěvek od B-boyZuch »

Nazdar lidi, mam celkem šílenej problém a nikdo mi na něj nedokázal odpovědět..
Pořídil sem si nouta a přestěhoval celý obsah knihovny na stejné místo jako mam na desktopu. Knihovna se v pořádku načetla podle mou naposledy zálohovaného xml a fungovala... Menší háček je v tom, že knihovna se mi od té doby smazala prakticky každej tejden komplet celá... :( pak mi nikdy nezbejvá než načíst celou znova, je to ale otázka vždy tak cca 1-2hod i s coverflow...
Netušim kde je zakopanej pes..já jakožto technik svádim veškerou vinu na ty z****** Vista... :( ale jinak to nešlo.. na desktopu (XP) iTunes drží jak židovká víra...
Předem díky, jestly Vás něco napadne...

RichieSimek
Host
Host

Příspěvek od RichieSimek »

Já jsem na tom stejně.iTunes verze 9.0.2.25 iTunes smažou všechen obsah,ale fyzicky na HDD zůstanou.Pak musím vše naházet ručně a je to tak na 2 hodiny.
Už se mi to stalo 2x za týden...naprosto to nechápu.
Překladatel aplikací, kameraman, Apple-Lover

Odpovědět