Hrozne ceske itunes
Hrozne ceske itunes
Ahoj lidi, potreboval bych poradit. Mel jsem US ucet na itunes, pouzival jsem ho jen na free aplikace, ale postupem casu jsem si rikal, ze nektery placeny by se taky mohly hodit, tak jsem si tam chtel zadat platebni informace, tim padem jsem vsak musel zmenit stat na CR. Jenze jsem zjistil, ze cesky itunes jsou hrozny, skoro nic tam neni a predevsim aplikace, ktery tam nejsou nejdou pak ani v iphone aktualizovat (ty ktere uz jsem tam mel predtim)..., ale ted se nemuzu zpet vratit na US, ponevadz mi to uz u volby platebnich karet nenabizi moznost none. Je nejake reseni se opet vratit na US ucet?
Re: Hrozne ceske itunes
zalozit si novy US ucet
Je spousta lidi, co maji oba, treba i ja.....
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Pokročilý uživatel
Som netusil ze aplikacii ktore niesu v ceskom app store je az tolko. Mozes nejake vymenovat?
Je jich opravdu "dost". Ale při počtu 100000+ ... Zvlášť se u nás objevují později než někde jinde a myslím že někdy jsou v US free na nějakou dobu, naopak u nás jsou placené už od začátku.
Aspoň jsem to tak již zažil.
Aspoň jsem to tak již zažil.
Jj.., to bude asi reseni, mit oba...
Btw. jde vubec US ucet pouzivat pro placene apps? Pokud nemam vylozene bankovni ucet v usa, ceske platebni informace to totiz pozna a do usa me to nepusit
, je treba reseni Paypal nabo to taky pozna, ze jsem z cech?
split: iphone nemam dlouho, takze jich moc neznam, ale nastvalo me, ze v CR itunes neni shazam a to mi stacilo...
kdyz tam neni takovahle znama aplikace, tak nebudou ani kvanta ostatnich....
Btw. jde vubec US ucet pouzivat pro placene apps? Pokud nemam vylozene bankovni ucet v usa, ceske platebni informace to totiz pozna a do usa me to nepusit
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
split: iphone nemam dlouho, takze jich moc neznam, ale nastvalo me, ze v CR itunes neni shazam a to mi stacilo...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Senior uživatel
Môžeš nakupovať aj z US účtom a to cez Gift Cards,ja tak nakupujem dlšiu dobu a som spokojný ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Pokročilý uživatel
Hnykda píše:a myslím že někdy jsou v US free na nějakou dobu, naopak u nás jsou placené už od začátku.Aspoň jsem to tak již zažil.
Toto nieje mozne, aplikacia ma jedno globalne nastavenie ceny, aspon tak som si to vsimol v iTunes connect. Je mozne ale ze submitnu viacero rovnakych aplikacii, co podla mna zas asi nedovoli apple pri schvalovacom procese.
Inak podla mna tych aplikacii nebude az tak vela (typujem max 100) a pojde hlavne o velke aplikacie od velkych firiem. Mali vyvojari su len radi ak su ich produkty dostupne vsade. Okrem toho v iTunes connect je distribucia pre cely svet defaultna.
Mozno by nebolo od veci zalozit thread (ak este neexistuje) kde by sa taketo aplikacie zapisovali, ja osobne mam len SK ucet a rad by som vedel o co prichadzam.
Na US itunes muzes odtud kupovat jen pres Gift. Nejde to ale pres bezne karty vystavene jinde, nez v US a ani pres PayPal. protoze to itunes poznaji, jakou mas na PayPal povesenou kartu. Ale Gift si muzes koupit na webu i jinde, jen si dej velky pozor,je jich na netu spousta falesnych... Overenych prodejcu neni mnoho, ale ja osobne mohu doporucit tohoto: http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx
jsou tam sice o malicko drazsi, nez je nominalni hodnota, ale tento prodejce akceptuje PayPal be problemu a funguje.
jsou tam sice o malicko drazsi, nez je nominalni hodnota, ale tento prodejce akceptuje PayPal be problemu a funguje.