iTunes sa nedokaze pripojit, skonci na pripojovani [Win 7]

Odpovědět
jankacek
Host
Host

iTunes sa nedokaze pripojit, skonci na pripojovani [Win 7]

Příspěvek od jankacek »

cus, mam takovej problem, nainstaloval sem si Win7, nainstaloval sem Itunes 9.0.2 , ale jakykoliv pokus se prihlasit k itunes skonci na pripojovani , zadna chyba nic jen se to sekne na tomto (a to dela u vseho co se pripojuje na net v itunes - prihlaseni v iphone funguje) nevite co stim??

edit: takze je to este jinak po dalsi reinstalaci itunes , kdyz kliknu na itunes store v nabidce tak nabehne, ale kdyz uz to po me chce prihlaseni ,tak to dam a uz jenom Accesing to Itunes Store ...

edit2: tak sem si nainstaloval virtual sunbox , nainstaloval sem XP, a tam vse chodi v pohode , ale pres virtual pc mi nejde pripojit iphone takze nvm no
Upraveny nazov topiku. dodo bolo Itunes - pristup k internetu

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iTunes sa nedokaze pripojit, skonci na pripojovani [Win 7]

Příspěvek od xslide »

Nejsi na nějakám pomalém připojení k internetu?

Vím, že když jsem připojuji přes GPRS/EDGE, tak internet funguje ale iTunes se taky nenačte.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

slawei
Host
Host

Re: iTunes sa nedokaze pripojit, skonci na pripojovani [Win 7]

Příspěvek od slawei »

mám stejný problém, přeinstaloval jsem počítač na Win 7, a když chci updateovat firmware iPhone vyskočí mi hláška, že nejsem připojen k internetu. Přitom na Vistach jsem problém neměl, se stejným počítačem i stejným připojení. A ješte když se připojim na store, tak normálně funguje. Nechápu to.....
Budu vděčný za jakoukoli radu.....
iPhone 2G 8GB, Vodafone, OS 3.1.2
Windows 7

Odpovědět