Nefunkční internet,potažmo Iphone
Nefunkční internet,potažmo Iphone
Zdravím všechny z iPhone fora,
nedávno jsem si pořídil iPhone a k němu internet od O2.Vše fungovalo zdánlivě bezchybně až do momentu kdy jsem se rozhodl,že bych si iPhone zapojil do iTunes a z Apple storu si stáhl nějaké aplikace.
To jsem také udělal a byla tam možnost stáhnout si nové aktualizace,tak jsem to dal a v tu chvíli začali problémy...
Po dostažení a nainstalování aktualizace se objevila ikona iTunes a USB kabelu s kterou jsem nevěděl co dělat,tak jsem zašel sem na fórum a resetoval mobil do DFU modu,a přes blackrain ho jailbreaknul a poté dal restore.Mobil se nahodil a chvíli jsem i myslel,že funguje,ale tam kde dříve byl signál a internet,nyní bylo napsáno Žádna služba.Jak jsem zanedlouho zjistil,nejde mi ani internet,ani volat či psát sms.Opět jsem tady zabrouzdal fórem a zkusil většinu věcí co se tady radili ohledně podobných chyb jako resetování síťových nastavení atd...
Nyní mi iPhone leží v šuplíku a pracuju zase s starým mobilem,ale doufal jsem,že by jste mi tady mohli poradit,co bych eventuelně mohl udělat v takovéto situaci...
Předem díky za odpověď.....
nedávno jsem si pořídil iPhone a k němu internet od O2.Vše fungovalo zdánlivě bezchybně až do momentu kdy jsem se rozhodl,že bych si iPhone zapojil do iTunes a z Apple storu si stáhl nějaké aplikace.
To jsem také udělal a byla tam možnost stáhnout si nové aktualizace,tak jsem to dal a v tu chvíli začali problémy...
Po dostažení a nainstalování aktualizace se objevila ikona iTunes a USB kabelu s kterou jsem nevěděl co dělat,tak jsem zašel sem na fórum a resetoval mobil do DFU modu,a přes blackrain ho jailbreaknul a poté dal restore.Mobil se nahodil a chvíli jsem i myslel,že funguje,ale tam kde dříve byl signál a internet,nyní bylo napsáno Žádna služba.Jak jsem zanedlouho zjistil,nejde mi ani internet,ani volat či psát sms.Opět jsem tady zabrouzdal fórem a zkusil většinu věcí co se tady radili ohledně podobných chyb jako resetování síťových nastavení atd...
Nyní mi iPhone leží v šuplíku a pracuju zase s starým mobilem,ale doufal jsem,že by jste mi tady mohli poradit,co bych eventuelně mohl udělat v takovéto situaci...
Předem díky za odpověď.....
-
- iPhone expert
Re: Nefunkční internet,potažmo Iphone
Restoruj iP v DFU a nedělej JB, uvidíš, že to pomůže.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Zkusil jsem,a jediné co tam mám je USB kabel s iTunes ikonou.
A když se ti tohle ukáže tak připoj iP k iTunes a nech ho aktivovat (chvilku to trvá tak vydrž) ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Starý pes fóra :)
čiže maš iPhone zo zahraničia a zablokovaný,a iBoot ? aký maš týžden výroby?
nenahral si už nový FW 3.1.3 na ten zatial nie je JB
nenahral si už nový FW 3.1.3 na ten zatial nie je JB
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Připojeno k iTunes a hlásí mi to The SIM card in this iPhone does not seem to be suported.
Tohle mi bylo zahlášeno již dříve,a jediný způsob jak sem se zbavil usb kabelu a ikonky bylo nahodit blackrain a zmáčknout Make it rain...
Tohle mi bylo zahlášeno již dříve,a jediný způsob jak sem se zbavil usb kabelu a ikonky bylo nahodit blackrain a zmáčknout Make it rain...
Tím 3.1.3 firmwarem to začalo....
A mobil nemám z zahraničí...
Týden výroby nevím bohužel...a iBoot?![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A mobil nemám z zahraničí...
Týden výroby nevím bohužel...a iBoot?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Starý pes fóra :)
a JEEJEE
a toto si si prečítal ?
viewtopic.php?f=118&t=22220
edit : a nerob doubleposty,modi to nemaju radi,čítaj
edit2: ak ho nemaš zo zahraničia ale z čiech tak tie nie su blokované žiadným operatorom,idu všetku SIMky (jedine t-mobile SK)
a toto si si prečítal ?
viewtopic.php?f=118&t=22220
edit : a nerob doubleposty,modi to nemaju radi,čítaj
edit2: ak ho nemaš zo zahraničia ale z čiech tak tie nie su blokované žiadným operatorom,idu všetku SIMky (jedine t-mobile SK)
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB