Mam drobnu otazku. Preinstaloval som pc z vista na seven, a teraz sa mi aj podarilo vsetko vymazat z mobilu. Zalohovany priecinok mam (iTunes), len ked ho tam dam (do dokumentov) tak sa mi neulozilo ziadne nastavenie z aplikacie. Nevie niekto poradit? Nerad by som hral vsetky hry nanovo, ci vsetko nastavoval.
To keby som kupil novy iPhone, alebo napriklad by bol na reklamacii, a dali by mi novy kus, tak by sa mi vsetky nastavenia a ulozene hry zmazali? Samozrejme da mi ich do mobilu, ale vsetko treba hrat nanovo?
Viem, ze som mal dat vsetko z mobilu do iTunes, no kym som to stihol urobit, tak sa vsetko zosynchronizovalo a z mobilu zmazalo. Ja som len odklikol hlasku kde sa pisalo ze chce kupene aplikacie preniest do itunes, a preco to vsetko zmazalo, mi je zahadou... Uz som to raz robil a bolo to ok, a teraz toto...
Uložene nastavenia a hry z iTunes
-
- iPhone guru
Re: Uložene nastavenia a hry z iTunes
Záloha se ukládá jinam, takže zpátky svoje skóre budeš muset nahrát a zase nahrát.
A ano, když ti z reklamace dají nový telefon, a dáš jen synchronizovat, budeš muset dělat všechno od začátku. Ale když ten telefon obnovíš ze zálohy, bude tam vše, co jsi měl zazálohované (nastavení, aplikace, dokumenty, čísla, atd..).
A ano, když ti z reklamace dají nový telefon, a dáš jen synchronizovat, budeš muset dělat všechno od začátku. Ale když ten telefon obnovíš ze zálohy, bude tam vše, co jsi měl zazálohované (nastavení, aplikace, dokumenty, čísla, atd..).