Ahoj všem,
pár dní zpět mě na iTunes při přihlašování na můj český účet potkala tato hláška: "This Apple ID is not available.".
Nejdříve jsem si říkal, že pravděpodobně bude chyba na straně Apple, ale po několika dnech mi to už tak nepřišlo. Vypadá to, že mi byl účet pravděpodobně odebrán, ale otázkou je proč.
Netušíte, kde by mohla být chyba, popř. co mám nyní dělat?
Díky všem
This Apple ID is not available.
-
- Host
Re: This Apple ID is not available.
Je veľa možnosti nedávno Apple prehlasil že bude blokovať ID ludom podielajucich sa na vytváraní JB, warez...atd.
Môže byt že máš nainstalovane warez a nejakým sposobom (napr : iTunes sa o tom dozvedeli čím ti následne zablokovali ID)
niekto sa dostal k tvojim projlasovacim údajom atd...atd
riešil byt som to s nimy.
Edit : sorry teraz som si všimol že nemáš JB.
Môže byt že máš nainstalovane warez a nejakým sposobom (napr : iTunes sa o tom dozvedeli čím ti následne zablokovali ID)
niekto sa dostal k tvojim projlasovacim údajom atd...atd
riešil byt som to s nimy.
Edit : sorry teraz som si všimol že nemáš JB.
-
- Starý pes fóra :)
zkus autorizovat.
-
- Host
Tak bohužel, objevilo se to samé, tedy "This Apple ID is not avaliable.".
Zeptám se takhle... Mám tři iPhone, jeden jsem dal sestře, druhý slečně a třetí mám já. Samozřejmě pro všechny tyto tři iPhone používám jeden iTunes účet a nahrávám do nich aplikace z tohoto účtu. Nedávno jsem ještě kamarádce dal synchronizovat její iPhone s mým účtem, jelikož ona neumí s iTunes, a tak jsem si řekl, že jí tam nahážu nějaké své aplikace.
Nebude problém s tímto?
Díky
Zeptám se takhle... Mám tři iPhone, jeden jsem dal sestře, druhý slečně a třetí mám já. Samozřejmě pro všechny tyto tři iPhone používám jeden iTunes účet a nahrávám do nich aplikace z tohoto účtu. Nedávno jsem ještě kamarádce dal synchronizovat její iPhone s mým účtem, jelikož ona neumí s iTunes, a tak jsem si řekl, že jí tam nahážu nějaké své aplikace.
Nebude problém s tímto?
Díky
-
- Moderatorka fóra
Ne, s tímhle problém nebude. K jednomu účtu můžeš mít více zařízení.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
to se mi stalo po tom co sem svuj prvni free us ucet zacal "pujcovat" brachovi.. pak sem nam kazdymu zalozil jeden a uz se mi to nikdy nestalo.. zaver si udelejte kazdy sam..
I will maintain an attitude of open-mindedness.