nefunkcni appstore
nefunkcni appstore
uz som z toho zufaly. som riadne pripojeny na wifi na ipode touch 3g os 4.0 a ked spustim appstore nic iba naskoci a pise Nacitava sa. ani po 2 hodinach nic stal nacitava . co mam s tim robit pls pomozte skusal som aj restor ale nic.
-
- Moderatorka fóra
Re: nefunkcni appstore
A jinak safari ti jede přes tu wifi? Načítá ti stránky normálně?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
ano akurat niekedy stranky mi nacita len do polky ale vacsinou idu na 85%- 85% sa nacitaju cele
-
- Moderatorka fóra
No nejspíš budou problémy s připojením přes wifi. Máš doma router? Přes něj ti jinak přes počítač stránky jde načítat normálně? Já bych zkusila udělat restore a neobnovovat ze zálohy, nastavit to jako nový iPod a nechat v iPodu čistý OS, abych nejdříve zjistila, jestli je problém v OS pak bych začala řešit zbytek, pokud by to nepřestalo.
pocitac mam sec kabel + wifi kvoli ipodu a notebooku. doteraz som nemal problem s appstorem na os 3.1.2 a ani ked som dal 4.0 a teraz hej. skusim restore na novy ipode lebo som skusal len ako stary.
-
- Moderatorka fóra
No a na tom notesu ti jede net normálně? Jestli ano, tak bude chyba v iPodě, teď otázka, jestli ta chyba je softwarová nebo hardwarová. Udělej nejdříve ten restore a neobnovuj ze zálohy.
-
- Mírně pokročilý
Tohle se mně stalo včera, když jsem kliknul v appstore na updaty, tak se to jen načítalo a když jsem šel do top25 a do top free tak mně to vyhodilo nějakou blbost.
lenze mne nevyhodi nic kliknem na appstore a len nacitava nic viac.
// pomoze mi niekto?
//takze skusal som aj na inom wifi a tamn vsetko v pohode nacita appstore a aj stahuje lenze pre mna je dolezita wifi co mam doma. takze pls poradte .
//vsetko ide ok aj na mojom wifi neviem co sa stalo ale ide to![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
// pomoze mi niekto?
//takze skusal som aj na inom wifi a tamn vsetko v pohode nacita appstore a aj stahuje lenze pre mna je dolezita wifi co mam doma. takze pls poradte .
//vsetko ide ok aj na mojom wifi neviem co sa stalo ale ide to
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Naposledy upravil(a) MaXXiS123 dne sob črc 17, 2010 6:16 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Mírně pokročilý
Tak s jinou WiFi mně všechno funguje.