Zdravym ked pripojim iphone toto my pise a any ho nenabija cital som par clankou o tom no zial sa my to nepodarilo rozchodit pomoze my niekto som uz zufaly:(:( mam NTB toshibu windows vistu
Změna v názvu, slovo "zazizeny" není v žádném slovníku. Beavers.
Zařízení USB nebylo rozpoznano IPHONE 2g
Re: Zazizeny USB nebylo rozpoznano IPHONE 2g
to iste
pozry toto
Nepropaguj tu cudzie forum. Dakujem. Paly
pozry toto
Nepropaguj tu cudzie forum. Dakujem. Paly
-
- Starý pes fóra :)
Jde prepnout do DFU? Pokud ho pocitac nevidi ani v DFU rezimu, je zraly na reklamaci.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
nejde any v tom DFU a reklamaciu mozem zabudnut ale to neny v IP sak si cital tu temu co som ty poslal v SS?
Re: Zařízení USB nebylo rozpoznano IPHONE 2g
Zdravim, v iphone mi prestal fungovat home button a mikrofon. Zjistil jsem, ze vedeni co od nej vedlo je popraskany... No nic objednal jsem cely novy flex kablik s konektorem a home buttonem. Kabel viz obrazek. Po zprovozneni zacal samozrejme fungovat home button, ale pocitac s timto novym flex kabelem nerozpozna. PC hlasi, ze zarizeni nebylo rozpoznano. Pro jistotu jsem sehnal jeste jeden, problem ale zustava i s timto dalsim. Jediny co funguje je nabijeni, ale jen kdyz je telefon uplne vypnuty. V pripade ze vratim ten puvodni kabel do telefonu tak vse normalne funguje.
Zkousel jsem vsechno mozny - preinstaloval itunes, vyzkousel na ruznych pc, zkusil jsem i s ruznymi usb kabely v ruznych konektorech. Kdyz zkusim vlizt do DFU modu pocitac reaguje stejnou hlaskou.
Proto se ptam je sance to nejak rozchodit nebo muzu zacit rozprodavat funkcni casti....
![Obrázek](http://www.chinaontrade.com/images/s164/apple-iphone-central-circuit-with-charger-jack.jpg)
Zkousel jsem vsechno mozny - preinstaloval itunes, vyzkousel na ruznych pc, zkusil jsem i s ruznymi usb kabely v ruznych konektorech. Kdyz zkusim vlizt do DFU modu pocitac reaguje stejnou hlaskou.
Proto se ptam je sance to nejak rozchodit nebo muzu zacit rozprodavat funkcni casti....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrázek](http://www.chinaontrade.com/images/s164/apple-iphone-central-circuit-with-charger-jack.jpg)