iTunes - nereaguje na pripojenie iP
-
- Host
Dobrý deň,
mám problém s mojím iPhonom iOS 3.1.3 BEZ JB /odblokovaný/.... Doteraz mi všetko išlo.. Už nespočetne krát som mal JB ešte na iOS verzii 2.. Doteraz som nemal s iP žiadne problém.. Až dnes, keď som sa rozhodol si znova nahodiť JB pretože sa mi zdá, že iP mi ide ešte viac svižnejšie ako bez... No ale v tom problém nie je.. Ak pripojím iP k PC normálne sa mi začne nabíjať, vyhodí mi Windows (7 - 32 bit) prizekumník na pozeranie fotografií, ale keď zápnem iTunes, zamrzne, prestane reagovať, to isté aj keď počas zapnutia iTunes alebo rôzne kombinácie.. Keď nie je iP pripojený iTunes ide normálne.. Skúšal som reštartovať iP, preinštalovať iTunes... S windowsom určite ni eje problém, pretože mám celkom nový nedávnom som ho reinštaloval.. NO chyba vždy drží.. Podarilo sa mi spraviť diagnostiku v iTunes pripájam odkaz:
http://leteckaposta.cz/355409809
http://leteckaposta.cz/183797040
Dúfam že mi budete vedieť niekto poradiť... Záruka mi už neplatí, dúfam že to pôjde
Ďakujem za príspevky a reakcie!
mám problém s mojím iPhonom iOS 3.1.3 BEZ JB /odblokovaný/.... Doteraz mi všetko išlo.. Už nespočetne krát som mal JB ešte na iOS verzii 2.. Doteraz som nemal s iP žiadne problém.. Až dnes, keď som sa rozhodol si znova nahodiť JB pretože sa mi zdá, že iP mi ide ešte viac svižnejšie ako bez... No ale v tom problém nie je.. Ak pripojím iP k PC normálne sa mi začne nabíjať, vyhodí mi Windows (7 - 32 bit) prizekumník na pozeranie fotografií, ale keď zápnem iTunes, zamrzne, prestane reagovať, to isté aj keď počas zapnutia iTunes alebo rôzne kombinácie.. Keď nie je iP pripojený iTunes ide normálne.. Skúšal som reštartovať iP, preinštalovať iTunes... S windowsom určite ni eje problém, pretože mám celkom nový nedávnom som ho reinštaloval.. NO chyba vždy drží.. Podarilo sa mi spraviť diagnostiku v iTunes pripájam odkaz:
http://leteckaposta.cz/355409809
http://leteckaposta.cz/183797040
Dúfam že mi budete vedieť niekto poradiť... Záruka mi už neplatí, dúfam že to pôjde
Ďakujem za príspevky a reakcie!
-
- Moderatorka fóra
Re: iTunes - nereaguje na pripojenie iP
Zkus ještě, jak ti iTunes zamrzne, tak ho vypnout ve správci úloh, pak ho znova zapnout a hlavně na něj neklikat, prostě s ním nic nedělat a jen čekat, dokud se ti neobjeví ikona iPhone v iTunes. Mě to iTunes blbne taky tak. Jenže když zamrzne, vypnu ho ve správci úloh, znova zapnu a čekám, dokud nenajede ikona zařízení. Po celou dobu iPoda neodpojuji od USB. Mě tento postup aspoň pomáhá.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Diky za odpoveď... Skúšal som tvoju "metódu" ale nefunguje.. Teraz sa mi už deje, že keď zapnem iTunes, pripojím iPhone.. iTune szamrzne... Potom funguje normálne iP je pripojený, ale iTunes ho nenájde... Keď už reaguje normálne
-
- Mírně pokročilý
zkus odebra apple mobile device support, odinstalovat itunes, odebrat bonjour. Restartovat a znovu nainstalovat itunes. Pokud to nepomůže, tak tě asi čeká reinstal windows, bohužel.
-
- Host
Hah som myslel že ho aspoň cez redsnow ttm dám nový FW a ho jailbejknem... No iba mi to jailbreiklo a v iTunes nič nerobí.. Tamtop všetko som už skúšal ... Neviem skúsim ísť ešte do kamarata spraviť restore dúfam že tam to pojde... A potom to je už jedno.. Dik za odpovede keb ynáhodou niekoho ešte niečo napadlo, píšte
-
- Mírně pokročilý
klusej za kamarádem.
Samozřejmě od začátku si myslíme, že se něco domrvilo ve tvém OS. Akorát jsme nechtěli radit jen reinstal.
Samozřejmě od začátku si myslíme, že se něco domrvilo ve tvém OS. Akorát jsme nechtěli radit jen reinstal.
-
- Moderatorka fóra
Přeinstalovat operační systém v tvém počítači. Něco bude špatně tam. Já dělala reinstal dnes a iTunes běží zase v pohodě.
-
- Pokročilý uživatel
Skus este jednu vec. Otvor si pri pripojenom iPhone Spravcu zariadeni, chod do Prenosne zariadenia, mal by si tam mat Apple iPhone, klikni na to pravym a daj aktualizovat ovladac. Potom by sa Ti mal zobrazit iPhone aj pod USB radicom ako Apple Mobile Device USB Driver. Ja som to tam nemal a tiez mi to blblo. Jedine co totiz iPhone urobil, tak ho len windows detekoval, iTunes nie.. ale nemrzlo mi to. Po tom update drivra uz ide konecne...
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
To: A9
Já mám obdobný problém a nevím si s ním rady. Mám Visty, naistaloval jsem nejnovější itunes a když připojím iphone k notebooku, tak ho detekuje notebook, ale ne itunes, takže nemůžu synchronizovat a když se pak chci dostat do preferences-devices, tak program itunes přestane odpovídat. Nevíš, jak si s touhle šlamastikou poradit?
Předem díky moc za radu.
Já mám obdobný problém a nevím si s ním rady. Mám Visty, naistaloval jsem nejnovější itunes a když připojím iphone k notebooku, tak ho detekuje notebook, ale ne itunes, takže nemůžu synchronizovat a když se pak chci dostat do preferences-devices, tak program itunes přestane odpovídat. Nevíš, jak si s touhle šlamastikou poradit?
Předem díky moc za radu.
-
- Starý pes fóra :)
Skus este ci ti ho zdetekuje v dfu. Ked ano, tak restore v dfu. Ten isty problem som mal tiez na 3.1.3
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Moderatorka fóra
Nolan1111: Zkus použít revo uninstaller a odinstalovat vše od apple na svém pc a pak teprve nainstalovat itunes znova.