Nefunkční synchronizace
Nefunkční synchronizace
Než mě odkážete na hledej - všechno co zde je jsem pročetl a vyzkoušel. Můj problém:
- jednoho dne mi přestala fungovat synchronizace iPhone (3GS 32 GB, bez JB, FW3.1.3) - v iTunes to probíhá, vše je správně nastaveno, ale nové události, ani nové kontakty ani jedním směrem neproběhnou
- vše Apple jsem odmazal, znovu nainstaloval - nic
- zformátoval jsem hardisk, provedl jsem novou instalaci - WIN7 - opět nic
- vše ostatní - aplikace, fotky, skladby - vše jede, jen s MS Outlook nic
- problém není ani s PC, dost místa na diskum dost RAM, nic nepadá
Díky za jakoukoli radu
TOM
- jednoho dne mi přestala fungovat synchronizace iPhone (3GS 32 GB, bez JB, FW3.1.3) - v iTunes to probíhá, vše je správně nastaveno, ale nové události, ani nové kontakty ani jedním směrem neproběhnou
- vše Apple jsem odmazal, znovu nainstaloval - nic
- zformátoval jsem hardisk, provedl jsem novou instalaci - WIN7 - opět nic
- vše ostatní - aplikace, fotky, skladby - vše jede, jen s MS Outlook nic
- problém není ani s PC, dost místa na diskum dost RAM, nic nepadá
Díky za jakoukoli radu
TOM
Re: Nefunkční synchronizace
A jsi si jisty, ze to mas pri pripojenem iPhonu k iTunes dobre nastavene ?.....
![Obrázek](http://gallery.me.com/juramac/100312/Screen%20shot%202010-05-26%20at%2010.43.23/web.jpg?ver=12748634550001)
![Obrázek](http://gallery.me.com/juramac/100312/Screen%20shot%202010-05-26%20at%2010.43.23/web.jpg?ver=12748634550001)
To mám dobře. iPhone mám už tuším téměř 3 roky, takže v tom to asi nebude - nicméně jsem to připojil.
Naposledy upravil(a) TOM_83 dne stř kvě 26, 2010 10:29 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
1/ Zmenši si ten obrázek
2/ Tři roky asi těžko. Před třemi lety se ještě neprodával ani v USA.
3/ Takže teď máš kontakty v iPhonu, a v Outlooku není nic? V Outlooku máš vytvořenou identitu?
http://support.apple.com/kb/TS1347
http://support.apple.com/kb/ht1692
2/ Tři roky asi těžko. Před třemi lety se ještě neprodával ani v USA.
3/ Takže teď máš kontakty v iPhonu, a v Outlooku není nic? V Outlooku máš vytvořenou identitu?
http://support.apple.com/kb/TS1347
http://support.apple.com/kb/ht1692
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Profil (identita)je nastaven(a) a je jenom jeden(a).
v outlooku kontakty i kalendář mám normálně plný, v iPhonu taky, ale od jednoho dne - a možná to bylo posledním updatem iTunes - přestala fungovat synchronizace obousměrně.
3 roky tedy asi ne, ale jak se začal prodávat 3G v ČR, tak ho mám.
Tak nějaáká jiná rada?
v outlooku kontakty i kalendář mám normálně plný, v iPhonu taky, ale od jednoho dne - a možná to bylo posledním updatem iTunes - přestala fungovat synchronizace obousměrně.
3 roky tedy asi ne, ale jak se začal prodávat 3G v ČR, tak ho mám.
Tak nějaáká jiná rada?
-
Takže cca rok a půl, ale to není podstatné. Rady v obou odkazovaných návodech na apple.com jsi všechny zkoušel?
Píšeš, že jsi udělal novou instalaci Windows 7 (32 nebo 64bit?). Tedy i novou instalaci Outlooku (2003 nebo 2007?) a iTunes (jaká verze? 32 nebo 64bit?). Když jsi po reinstalaci poprvé připojil iPhone k iTunes (tedy k prázdným, s prázdnou knihovnou), mělo se tě to zeptat, jestli se mají kontakty přenést z iPhonu do PC nebo z PC do iPhonu. Nic takového to neudělalo?
Pokud tedy máš všechny důležité informace (kontakty, kalendář atd.) v počítači, můžeš provést kompletní přemazání iPhonu - Restore. Při prvním připojení iPhonu pak odmítni obnovení ze zálohy a nech provést prvotní synchronizaci. Mělo by se to srovnat.
Píšeš, že jsi udělal novou instalaci Windows 7 (32 nebo 64bit?). Tedy i novou instalaci Outlooku (2003 nebo 2007?) a iTunes (jaká verze? 32 nebo 64bit?). Když jsi po reinstalaci poprvé připojil iPhone k iTunes (tedy k prázdným, s prázdnou knihovnou), mělo se tě to zeptat, jestli se mají kontakty přenést z iPhonu do PC nebo z PC do iPhonu. Nic takového to neudělalo?
Pokud tedy máš všechny důležité informace (kontakty, kalendář atd.) v počítači, můžeš provést kompletní přemazání iPhonu - Restore. Při prvním připojení iPhonu pak odmítni obnovení ze zálohy a nech provést prvotní synchronizaci. Mělo by se to srovnat.
Vše jsem vyzkoušel.
Win 7 jsou 32 a iTunes taky. MS Outlook 2003.
MS Outlook jsem zálohoval bokem, včetně dokumentů. Po přeinstalaci se vrátili, a já neměl knihovnu prázdnou a ten dotaz o přenosu kontaktů nebyl. To je možná ta chybka.
No zkusím ten restore, nebo mám radši zase všechno applí smáznout a znovu instalovat?
Win 7 jsou 32 a iTunes taky. MS Outlook 2003.
MS Outlook jsem zálohoval bokem, včetně dokumentů. Po přeinstalaci se vrátili, a já neměl knihovnu prázdnou a ten dotaz o přenosu kontaktů nebyl. To je možná ta chybka.
No zkusím ten restore, nebo mám radši zase všechno applí smáznout a znovu instalovat?
-
Zkus nejdřív restore, a neobnovuj zálohu. Nastav iPhone jako nový přístroj a nech ho naplnit informacemi z PC.
tak jsem to spáchal - kontakty mi naběhly zpět, ale kalendář nic. Zkusil jsem i vybrat ten jeden konkrétní kalendář - Selected calendars: a zaškrtl jsem kalendář - a nic.
to je síla.
to je síla.
-
- Moderatorka fóra
Ještě zkoušel si v iTunes v nastavení zaškrtknout volbu Prevent iPods, iPhones and iPads from syncing automatically? Mě totiž předtím taky nešla synchronizace s Outlook, kontaky, poznámky, kalendáře, nic. Po zaškrtnutí téhle volby mi funguje vše.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
To taky nefunguje, samozřejmě zaškrtnuto mám.
Nějaký jiný tip?
Nějaký jiný tip?
-
- Host
Mas na Iphone vWallpaper?
Taky mi to neslo, kdyz jsem ho vypnu a restartoval iPhone tak to jelo..
Postom jeste muzes se pokusit, ze nainstalujes iPhone Pc suite a do Iphone pres nej PandaDaemon a snad se to chytne.
Taky mi to neslo, kdyz jsem ho vypnu a restartoval iPhone tak to jelo..
Postom jeste muzes se pokusit, ze nainstalujes iPhone Pc suite a do Iphone pres nej PandaDaemon a snad se to chytne.
Podle mne úplně vyhodit tapetu nejde - místo fotky jsem tam dal standardní zeměkouli - nepomohlo to.
S tím PC Suite - vzhledem k tomu, že mám Win7, tak tahle aplikace nejde instalovat, v tomhle OS to nepustím. Ke všemu si myslím, že by to stejně chtělo Jailbreak, který nemám a ani o něm neuvažuji.
Zrovna dnes vyšla nová aktualizace iTunes - provedl jsem a opět setrvalý stav - vše kromě kalendáře se synchronizuje. Už mě to ubíjí.
Kdyby to někdo vymáknul, byl bych vděčný.
-T-
S tím PC Suite - vzhledem k tomu, že mám Win7, tak tahle aplikace nejde instalovat, v tomhle OS to nepustím. Ke všemu si myslím, že by to stejně chtělo Jailbreak, který nemám a ani o něm neuvažuji.
Zrovna dnes vyšla nová aktualizace iTunes - provedl jsem a opět setrvalý stav - vše kromě kalendáře se synchronizuje. Už mě to ubíjí.
Kdyby to někdo vymáknul, byl bych vděčný.
-T-
Bohužel más stejný problém s Win Vista a Outlook 2003. Bez důvodu to prostě najednou nefunguje. Poslední iTunes a OS 4.0.1. Byl jsem s tím i v servisu. Připojil jsem to tam a synchronizace OK. Odvezl do práce a zase nic. Dneska ale v servisu taky nic a tak jsem úplně v háji.
Kompletní restore, synchronizace do čistého IP a světe div se, natáhlo si to ten kalendář, který byl v IP před restore. myslím, že by bylo dobré někde nějakou dočasnou cash iTines vymazat a vyzkoušet to znova. Bohužel nevím jakou ...
Kompletní restore, synchronizace do čistého IP a světe div se, natáhlo si to ten kalendář, který byl v IP před restore. myslím, že by bylo dobré někde nějakou dočasnou cash iTines vymazat a vyzkoušet to znova. Bohužel nevím jakou ...