iphone a iny itunes

Odpovědět
danny

iphone a iny itunes

Příspěvek od danny »

zdravim, iphone som si kupil len nedavno, nainstaloval som si do neho nejake aplikacie, ale preinstaloval som windows a tak som musel nanovo instalovat itunes... ked som ho otvoril a chcel cez neho nahadzat do iphonu dalsie aplikacie, vyskocila mi tato hlaska:

Are you sure you want to sync apps? All existing apps and their data on the iPhone "my iPhone" will be replaced with the apps from this iTunes library...

ak stlacim Sync Apps vymazu sa mi vsetky aplikacie z iphonu? da sa nejako nastavit aby som si zosynchronizoval iphone s tymto novym itunes bez toho aby som tam musel instalovat vsetky aplikacie nanovo?
dakujem za odpoved

john
iPhone expert
iPhone expert

Re: iphone a iny itunes

Příspěvek od john »

Takhle se iTunes normálně chová. Rony sem dával návod, jak synchronizovat iPhone s víc iTunes účtama, ale to bylo tak, že na každém účtu synchronizoval něco a ty chceš jakoby s věcma ze starýho účtu na tenhle? to podle mě nepůjde, ikdyž já když stáhnu v mobilu přes App Store nějakou hru ,tak mi tam naskočí Transform, tak nevim jak to máš ty.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

danny

Příspěvek od danny »

no ja cez app store neplanujem nic robit... mne ide len o to, aby som to zosynchronizoval s itunes aby som mohol instalovat do iphone aplikacie a nevymazal pritom tie, ktore tam uz mam...

petro

Příspěvek od petro »

mal som ten isty problem ale ako vravi johnnn musis si tie secky aplikacie z ip transform do itunes to ked pripnes ip malo by sa ta to samo spytat a potom ti ich uz nebude mazat

House_MD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

Jenom bych chtěl říct, že bez AppStore si žádné nové aplikace neseženeš.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

danny

Příspěvek od danny »

no nejako mi to samo nevyhadzuje... nevies mi povedat, kde to najdem?

tak ja som nove aplikacie stahoval z roznych stranok vo formate . ipa, cez itunes ich skopiroval a nainstaloval do iphonu... alebo cez instalous... neviem, je to app store?

A chlapec dostal banána, aby měl čas přemýšlet o tom, co je Appstore a "různé stránky". Beavers.

Odpovědět