jak dostanu kontakty z iphonu do outlooku?

Odpovědět
rancoen

jak dostanu kontakty z iphonu do outlooku?

Příspěvek od rancoen »

Mam iphone 3G bez JB a na win XP itunes v 10.0. V outlooku (v 2003) nemam zadne kontakty a chci do nej dostat ty, co jsou v iphonu. Uz jsem provadela sync, nicmene tim se smazaly z iphonu, protoze jsem omylem klikla na Remove misto Merge. Zpatky jsem je dostala z backupu, ale jak s nimi do pocitace? Proc uz se me pri dalsich synchronizacich itunes nepta, jestli chci Remove nebo Merge a jak ho k tomu donutit? Taky nechapu, proc automaticky zacina syncovat, jakmile pripojim iphone, prestoze mam v nastaveni zaskrtnuto, ze to nema delat. S itunes jsem proste nikdy nebyla moc kamarad a uz me stve!

Prosim vas o konkretni a konstruktivni odpovedi. Procetla jsem iks temat o problemech s itunes a sync, ale reseni nenalezla. Diky.

House_MD
Starý pes fóra :)

Re: jak dostanu kontakty z iphonu do outlooku?

Příspěvek od House_MD »

já bych je synchronizoval s Google contacts a pak importoval do Outlooku
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

rancoen

Příspěvek od rancoen »

a to jak? sorry, ale nevim, o cem mluvis, tak to prosim vysvetli jako clovek clovekovi.

House_MD

Příspěvek od House_MD »

nastav si iPhone podle tohoto: http://www.google.com/support/mobile/bi ... opic=14252

pak si v iTunes vyber volbu synchronizace kontaktů pomocí google contacts. Až se ti kontakty nahrají na tvůj google účet, tak si je exportuješ do formátu pro outlook, stáhneš a otevřeš v outlooku
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Odpovědět