Nazdar chlapi
mam taky problem. V mozille mi bezproblemov ide iTunes Movie Trailers ale uz dlhsiu dobu mi to nejde pustit priamo v iTunes. Furt mi vypise,ze je Store Busy alebo nieco take. Dlha veta na dva riadky. Neviem preco to robi. Par dni do zadu to este islo. Cca 2 tyzdne ale teraz uz to vobec nechce ist a nedokazal som sa dokumat, ze preco. Nestretli ste sa s tym?
Tu je online cez web http://trailers.apple.com/ a tam staci kliknut na Trailers in iTunes hore.
iTunes Movie Trailers
-
- Host
iTunes Movie Trailers
iPhone 3G 16GB Black iOS 4.2.1 JB - už jen jako záloha ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Mírně pokročilý
Re: iTunes Movie Trailers
Eviduji stejný problém, stejně jako lidi v diskuzi na apple. Jedná se určitě o dočasnou chybu na straně Applu.
-
- Host
Re: iTunes Movie Trailers
No ale mohli by to uz opravit lebo ja velmo rad pozeram tie trailery a uz mi zacinaju chybat lebo cez web sa mi to dost dlho nacitava kedze mam len 8Mbit net. Dufam ze aktualizacia vyjde co najskor. Keby mal niekto nejae info o oprave please napiste sem. Dakujem
EDIT 2.12.2010: Trailery uz znova funguju aj v iTunes.
EDIT 2.12.2010: Trailery uz znova funguju aj v iTunes.
iPhone 3G 16GB Black iOS 4.2.1 JB - už jen jako záloha ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)