Chyby při synchronizaci

Odpovědět
mordav

Chyby při synchronizaci

Příspěvek od mordav »

Zdravím, vlastním iPhone 3G a nejde mi přes iTunes přehrát žádný obsah, ani hudba, videa, ani aplikace.

iTunes telefon "načte", avšak když chcu například nainstalovat aplikaci, vyskočí chyba: "The iPhone cannot be synced. An error occured while writing to the device" a poté "The app "abcd" was not installed on the iPhone because an unknown error occurred (-35). a pak tohle "The iphone cannot be synced. An error occurred while writing to the device"

Nesetkal se už někdo s tímto, popřípadě nevíte, jak by se to dalo spravit?

Díky za jakýkoli tip.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: Chyby při synchronizaci

Příspěvek od pajap »

Chyba -35 naznačuje, že nemáš přístupová práva. Jestli to děláš na Win, pak by mělo pomoci přepnout se do Administrátorského módu, vypnout Firewall.

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Když tu stejnou aplikaci stáhneš přímo v iPhone v aplikaci App Store, tak se nainstaluje správně?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

mordav

Příspěvek od mordav »

ano, jedou normálně.
Zkusím vypnout ten firewall, až budu doma.
Ono nevadilo by mi to stahovat přes internet přímo do iphonu, ale když má nějaká aplikace třeba 0,5 GB, tak to je celkem na prd, a to nepočítám hudbu a filmy.

[mod=Metalgirl]Necituj příspěvek přímo nad tvým, citace smazána. A doplň si v profilu model zařízení.[/mod]

EDIT:

Tak nepomáhá ani vypnutí brány firewall. Zkoušel jsem snad všechno, různé usb porty, opravit Windows, aktualizovat ovladače, přeinstalovat iTunes, spustit jako správce, alternativní programy...

Odpovědět