Mazání obsahu iTunes

Odpovědět
taftdavid

Mazání obsahu iTunes

Příspěvek od taftdavid »

Dobrý den,

mám problém s iTunes na svém počítači. Využívám Win 7 Ultimate 64bit. Když připojím iPhone, tak se iTunes několikrát sekne a rozjede se až na třetí pokus. Další problém je ten, že se mi v iTunes sám od sebe vymaže celý obsah. Audio, video, fotky, aplikace, atd.. Musím to tam znovu nahrát, tudíž i do iPhone to znovu dát. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevíte, co s tím?

Děkuji za případné rady. :)

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Mazání obsahu iTunes

Příspěvek od Barberry.pha »

Preinstalovat iTunes si uz zkousel? mas stahnutou verzi iTunes pro 64bitove win?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

taftdavid

Příspěvek od taftdavid »

Ano, preinstalovat iTunes jsem zkousel.. Mam ho nainstalovany asi pul roku a takhle zlobit zacal teprve pred mesicem.. A mam nainstalovanou verzi pro 64bit. :( co jsem se tak ptal znamych, tak se to nikomu nestalo. Nevim, jestli to muze byt tema sedmickama. :(

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Mazání obsahu iTunes

Příspěvek od Barberry.pha »

Zkus treba odautorizovat ten pc na ten itunes ucet a znovu autorizovat ;) ono to vesmes maze obsah z iphonu kdyz neni pc autorizovany.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

macuser

Příspěvek od macuser »

Neprehazoval nebo nemenil jsi vychozi slozku, nepresouval jsi ten obsah nekam? Jak jsi pridaval veci do knihovny?

Mel jsi to nastavene jako zde:

Copying music to and keeping the iTunes Media folder organized.
http://support.apple.com/kb/ht1391

Pokud jsi nejak manipuloval mimo iTunes se slozkou knihovny nebo jejim obsahem, nastav spravne slozku s medii a dej Consolidate files.

taftdavid

Příspěvek od taftdavid »

barberry.pha -> to jsem taky zkoušel, ale mě se právě maže obsah ze samostatného iTunes v počítači. No a samozřejmě pokud není nic v iTunes v PC a sesynchronizuji to, tak iPhone bude taky prázdný.. :(

macuser -> nastavené to taky mám přesně podle toho a jsem si jistý, že tady do toho jsem vůbec nezasahoval..

No, znovu jsem to teda po tom vymazání zpět nahrál a uvidím za nějaký ten týden, co s tím bude či nebude. Díky :))

Odpovědět