Zdravim, můj první příspěvek na foru, bohužel hned se týká problému...
Stává se mi, že po ukončení itunes se mi smaže knihovna, playlisty a víceméně všechno a poopětovném spuštěni naběhne itunes prakticky ve stejné podobě jako po první instalaci... tenhle problém mám již delší dobu, nicméně, donedávna jsem používal pouze ipod touch, takže mě to moc neomezovalo, teď jsem si pořídil ip4 a je to peklo ... člověk musí pokaždé vytvářet novou knihovnu a přepisovat data na iphonu, no prostě peklo... prošel jsem FAQ a odpověď jsem nenašel, proto bych se rád zeptal, jestli by byl někdo schopnej mi poradit , reinstala itunes nefunguje děje se to i poté... používám Windows Vista
itunes mizejici knihovna [Vyriesene]
- rony
- Klub čistého iOS
Re: itunes mizejici knihovna
mp3 mas ulozene lokalne alebo na sietovom disku?
menil si polohu kniznice?
toto sa mi zda, akoby itunes mal nastavne, ze kniznica je na NAS a obcas win nevidel ten sietovy disk.
mne sa stvalo, ze mi pri mp3 naskakovali vykricniky, vzdy, ked win pristarte nenasli NAS. takze som vzdy pred spustenim itunes otvoril rucne zlozky z NAS. nakoniec som si na macu urobil skripty, ktore "siahnu" na disk v NAS a mam pokoj.
menil si polohu kniznice?
toto sa mi zda, akoby itunes mal nastavne, ze kniznica je na NAS a obcas win nevidel ten sietovy disk.
mne sa stvalo, ze mi pri mp3 naskakovali vykricniky, vzdy, ked win pristarte nenasli NAS. takze som vzdy pred spustenim itunes otvoril rucne zlozky z NAS. nakoniec som si na macu urobil skripty, ktore "siahnu" na disk v NAS a mam pokoj.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: itunes mizejici knihovna [Vyriesene]
Prave, ze ne .. mp3 jsou ulozeny normalne na lokalnim disku, porad na stejnym miste.
caa 3-4 mesice fungovalo vse normalne, a nenapada me co jsem delal, aby se neco zmenilo..
kdyz se podivam do slozky itunes, tak tam aplikace ulozeny jsou + .tmp soubory .. takze nechapu proc pri spusteni nenacte ani ty apps a musim vse nastavovat rucne
EDIT:Vyreseno ! Jedna se o problem itunes v kombinaci s Vaio, dle zahranicnich serveru to dela skoro kazdymu... je nutne odinstalovat ten "smejd" co vam tam Sony predinstaluje, pak bezi vse bez problemu.
[edit=milan2022]Lock.[/edit]
caa 3-4 mesice fungovalo vse normalne, a nenapada me co jsem delal, aby se neco zmenilo..
kdyz se podivam do slozky itunes, tak tam aplikace ulozeny jsou + .tmp soubory .. takze nechapu proc pri spusteni nenacte ani ty apps a musim vse nastavovat rucne
EDIT:Vyreseno ! Jedna se o problem itunes v kombinaci s Vaio, dle zahranicnich serveru to dela skoro kazdymu... je nutne odinstalovat ten "smejd" co vam tam Sony predinstaluje, pak bezi vse bez problemu.
[edit=milan2022]Lock.[/edit]