Změna státu v iTunes
Změna státu v iTunes
Mám v iTunes účet vedený v ČR ale když chci abych si mohl procházet Music, Movies, Ping a jiné spužby podporované v iTunes (které nejsou podporované pro český trh) tak jsem vždy přepnul zemi v nastavení účtu. Ale po vyplnění platební karty nemohu přepínat mezi jednotlivými státy. Tedy jsem odkázán jen na Appstore, Podcast a iTunes U. Ale tak nemohu sledovat komentáře(zahraniční) k Apps ani nejnovejší písničky v Music a filmy v Movies:-(. Snad někdo chápe podstatu mého problému a pomůže mi s řešením. Děkuji:-)
-
- Moderator fóra
Re: Změna státu v iTunes
udelej si zvlast ucet pro treba us appstore. Kdyz mas ucet na cz appstoru tak se nemuzes pod tim stejnym uctem koukat na treba us appstore a nakupovat app nebo pridavat komentare, na kazdou zemi musis mit ucet, ktery obsahuje udaje potrebne pro danou zemi, adresa, platebni metoda.
Ucet na us prepnout muzes a prochazet ho ale nic si nestahnes a pres cz itunes ucet se na us appstore neprihlasis
Ucet na us prepnout muzes a prochazet ho ale nic si nestahnes a pres cz itunes ucet se na us appstore neprihlasis
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Re: Změna státu v iTunes
Super, už jsem na to přišel:-D když v iTunes Store sjedu až dolu na stránku tak tam najdu Change Country a tam jen v klidu změním stát a nemusim si zakládat účet. Tedy v klidu můžu sledovat nejnovější Songy a Movies:-)