Nejde nahrát hudba do iPhonu
-
- Host
Nejde nahrát hudba do iPhonu
Zdravím všechny, mám iPhone 4 - iOS 5 GM a už od nějaké bety 3 mi nejde nahrávat hudba do iPhonu, nezačne se vůbec nahrávat, a když v iTunes kliknu na iPhone a rozbalím položky v něm a dám Hudba tak jsou všechny položky šedé, Hudba se do iPhonu ani nezačne synchronizovat, ale s iPadem iOS 5 GM mi jde všechno v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nejde nahrát hudba do iPhonu
Na kartě Summary máš zaškrtnuto co?
Na kartě Music máš zaškrtnuto co?
Ideálně pošli screeny.
Na kartě Music máš zaškrtnuto co?
Ideálně pošli screeny.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
-
-
- Host
Díky, ale stějně když to zaškrtnu tak se mi odškrtne manuálně vybírat hudbu a videa, ale stejně se to nesesynchronizuje. Takže to nevyřeší problém
-
- Moderator fóra
No ani to mít zaškrtnuté nemusí. V Souhrnu má zaškrtnuté Vybírat hudbu a videa manuálně. Stačí pak vybrané alba/songy přetáhnout nad iPhone. Tak to mám třeba i já, jelikož hudby mám hodně a kapacita v iPhonu je celkem malá.
Musíš si vybrat – buď manuálně nebo synchronizací. Oba způsoby kombinovat nelze.
Musíš si vybrat – buď manuálně nebo synchronizací. Oba způsoby kombinovat nelze.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
Tvrdí, že mu to nefunguje ani při jednom způsobu nastavení...
-
- Host
Ono je dole na tom grafu zobrazeno, že hudba zabírá 15 GB v iPhonu, ale ani se tam nezačala synchronizovat a když pustím iPod v iPhonu tak - Žádný obsah.
Ani když mám zvoleno manuálně, přetáhnu hudbu do iPhonu tak se pustí synchronizace, ale nezačne synchronizace te písničky.
Ani když mám zvoleno manuálně, přetáhnu hudbu do iPhonu tak se pustí synchronizace, ale nezačne synchronizace te písničky.
- rony
- Klub čistého iOS
eRiper píše:No ani to mít zaškrtnuté nemusí. V Souhrnu má zaškrtnuté Vybírat hudbu a videa manuálně. Stačí pak vybrané alba/songy přetáhnout nad iPhone. Tak to mám třeba i já, jelikož hudby mám hodně a kapacita v iPhonu je celkem malá.
preco nepouzivas fintu cez Playlist? Potom pri manazovani hudby nemusis mat pripojeny iPhone. Co chces v nom mat, hodis do toho Playlistu. Ten mas zaskrtnuty, takze ked nakoniec pripojis iphone, stlacis len sync a nechas to dobehnut. Vyhoda jasna: nemusim hladat telefon ked ma napadne, ze chcem do neho dalsiu hudbu alebo len pozriet, co v nom mam (vidim co je v tom playliste).
Ja viem, zvyk je otravna zataz a viem, ze ta nuti pouzivat to tak, ako pises :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Ani nijak jinak to nejde, zkoušel jsem všechny možné způsoby syncování, ale stejně to nefunguje. Možná bude problém s knihovnou v iPhonu, protože když chci stáhnout přímo v iPhonu hudbu z iTunes Store tak se sice dostahuje, ale pak nabíhá zpracování a objeví se - Chyba. Zkuste znovu klepnutím. A tak pořád dokola. Já už vážně nevím
-
- Moderator fóra
Verzi iTunes máš jakou, když máš iOS 5?
- iPhone 6s
-
- Host
iTunes 10.5b132, ale je divné, že to na iPadu jede a na iPhonu ne.
Zkoušel jsem to i na MacBooku a tam je to stejné.
Zkoušel jsem to i na MacBooku a tam je to stejné.
- rony
- Klub čistého iOS
tak sprav restore iphone a nespekuluj. najprv s restore from backup. ak nepomoze, tak ho nastav ako novy prazdny (predtym rucne co ide zalohuj). Postupy v Navody. a samozrejme poznamka s problemami s neverejnym ios 5 su vec, s ktorou sa musi pocitat
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Moderator fóra
Tzn. na jiném počítači?
Jinak být tebou bych to asi neřešil. Za chvíli je tu finální verze iOS 5 a udělal bych čistou instalaci bez obnovení ze zálohy. Aspoň já ji budu dělat. Kdo ví, jaký balast tam po těch všech betách zůstal.
Jinak být tebou bych to asi neřešil. Za chvíli je tu finální verze iOS 5 a udělal bych čistou instalaci bez obnovení ze zálohy. Aspoň já ji budu dělat. Kdo ví, jaký balast tam po těch všech betách zůstal.
- iPhone 6s
-
- Moderatorka fóra
Zaškrtni na záložce summary synchronizovat jen vybranou hudbu a videa, ručně ti pak půjde přetáhnout hudba do iPhonu, přetáhneš ji na ikonu iPhonu v levém sloupci.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Zdravim všechny. Mám iPhone 4, hudba mi tam jde bez problému, ale mám problém s videem. V jakýmkoli formátu (mp4, 3gp,....) mi to nejde přesunout do iph. Když se o to pokusím napíše mi to jestli s tím souhlasím a že to vyžaduje "restore" iphonu. Pokud vím tak to znamená obnovu a smazání dat. To opravdu nechci
zatím si tam videa stahuji přímo z iph. přes Downloading manager. (ve formátu Mp4) Prosím poradte mi jestli nevíte co delam špatně. Děkuji ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![AngelO :-)](./images/smilies/angel.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)