Brouzdal jsem tu a nenašel jsem podobný problém.
Ve zkratce.
Mám iPhone 4 a dřív jsem normálně synchronizoval přes iTunes, všechno šlapalo jak mělo.
Bohužel PC odešel, tak jsem dostal na využití náhradní. Bohužel v době, kdy vycházel mnou očekávaný iOS 5. Pár dnů jsem si říkal, že starý PC se podaří zachránit a já si posléze iOS pěkně zaktualizuju.
Nicméně nevydržel jsem, na náhradní PC nainstaloval iTunes 10 a chtěl si tam nový iOS hodit.
Když telefon připojím, nabídne mě to info o novém iOS, avšak varování před ztrátou aplikací. Pokud kliknu na synchronizovat aplikace, udělá to krok 1 a vycvakne. Žádná chyba, žádné hlášení.
Je mě jasný, že to bude rukama, ale rád si nechám poradit a otevřít oči.
Mockrát díky.
Aktualizace iOS na jiném PC, než kde je synchronizovaný iPho
-
- Host
Aktualizace iOS na jiném PC, než kde je synchronizovaný iPho
Naposledy upravil(a) zetttko dne pon říj 17, 2011 2:05 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Aktualizace iOS na jiném PC, než kde je synchronizovaný
zetttko píše:...udělá to rok 1 a vycvakne...
Co prosím?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderatorka fóra
Máš autorizovaný ten počítač na tvoje apple ID? Máš v iTunes v knihovně aplikace na tvoje apple ID?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Necituj příspěvky, na které bezprostředně odpovídáš, přečti si pravidla fóra, lpíme tu na nich. Citace smazána. MG
Ano, po nainstalování jsem vyplnil ID na autorizaci PC, teď mě zbývají už jen 3...
Když dám knihovnu-Aplikace, zeje prázdnotou, přitom jsem se do iTunes Store také znovu a zvlášť přihlašoval.
Mám tu možnosti jen Ověřit aktualizace a Další aplikace (klasika).
Když dám zařízení -> Aplikace -> a zaškrtl bych Synchronizovat aplikace, hodí mě to hlášku, jestli chci opravdu synchronizovat? Že všechny stávající aplikace v zařízení budou nahrazena aplikacemi z knihovny iTunes.
(nepotvrzoval jsem, protože v tomhle ohledu nerad experimentuju)
Ano, po nainstalování jsem vyplnil ID na autorizaci PC, teď mě zbývají už jen 3...
Když dám knihovnu-Aplikace, zeje prázdnotou, přitom jsem se do iTunes Store také znovu a zvlášť přihlašoval.
Mám tu možnosti jen Ověřit aktualizace a Další aplikace (klasika).
Když dám zařízení -> Aplikace -> a zaškrtl bych Synchronizovat aplikace, hodí mě to hlášku, jestli chci opravdu synchronizovat? Že všechny stávající aplikace v zařízení budou nahrazena aplikacemi z knihovny iTunes.
(nepotvrzoval jsem, protože v tomhle ohledu nerad experimentuju)
-
- Moderatorka fóra
No tak to je potom jasné, nemáš aplikace na disku na počítači, tak se ti nemá co synchronizovat. Musíš si z iPhonu všechny aplikace nakopírovat do počítače, uděláš to tak, že v levém panelu klikneš na ikonu iPhonu pravým tlačítkem myši a z menu vybereš Transfer purchases (česky přenést zaplacené), další aplikace, o které pak máš zájem do iPhonu instalovat, musíš stáhnout z Appstore znovu. Přepni se v levém panelu na záložku iTunes store, v něm v pravo najdeš Purchases, na to klikni a tam uvidíš zakoupené aplikace, ty si pak stáhni do PC. Dole pod nimi je Download All nebo si můžeš jednotlivě aplikace postahovat, které chceš. Znovu už za ně platit nebudeš.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Čau, jsem laik a mám stejný problém jako zetttko. Udělal jsem vše jak tu píšete, pak to vždy přes hodinu stahuje aktualizaci (stáhne ji celou ale nezačne synchronizovat) a nakonec vždy vyskočí okénko že se vyskytl problém a že vypršel časový limit, abych to zkusil později.
Nevím jak dál, prosím o pomoc ne příliš zasvěcenému uživateli![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Nevím jak dál, prosím o pomoc ne příliš zasvěcenému uživateli
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)