Zamrzanie synchronizacie po strate starej kniznice

Odpovědět
pipo11

Zamrzanie synchronizacie po strate starej kniznice

Příspěvek od pipo11 »

Ahojte. Mám menší problém . Pred tyždnom som musel nahle vykonat obnovenie zalohy v mojom PC a nemyslel som na iTunes. Teraz som nainštaloval nový, a akonahle pripojim iPhon 3G, zacne synchronizovat ale pri 1.kroku to sekne a stale synchronizuje ( mal som to pusstene aj vyse hodiny ) a nic dalej nerobi. Popritom, ked tam vlozim hudbu a dam synchronizovat, tak pise ze nemozno sa spojit s aktualnou kniznicou ( tu som omylom zmazal s obnovenim PC )... Tak, som vyskusal dat v iTunes obnovenie celeho iPhonu, a akonahle kliknem na obnovit, tak vsetko zmrzne a cakal som aj 20 min ale stale prebieha iba ten 1.krok synchronizacie, ktora sa neda zrusit .... Neviete mi prosim vas poradit ???
Vopred dakujem

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Zamrzanie synchronizacie po strate starej kniznice

Příspěvek od rony »

zacni so vsetkym odznova. pokial mozno nesnaz sa nejako nasilim narvat z iphonu take veci, jednoducho si vybuduj itunes kniznicu, zabudni na to co je v iphone. apply su viazane na itunes id, takze nic nestratis.

cize nezapinaj sync hudby a veci co ti zjavne robia problem.

syncni to a hlavne zapni sync kontaktov. mergni do pocitaca a exportni z pocitaca tie kontakty do zalohy.

potom uz len skus telefon vycistit a ides on podlahy.

v navodoch najdes par tipov
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

pipo11

Příspěvek od pipo11 »

Problem vyrieseny, po pripojeni apple sa to cele zalohovalo a synchronizovalo za 30 min, ale nastal dalsi problem, teraz akonahle pripojim iphon, ked znovu zapnem pc, tak zase to hlupe zalohovanie trva 30 min :no: , ale predtym to vzdy trvalo 20 sekund ... preco to ma vzdy teraz taku dlhu zalohu (tj 1.krok) ... Ako dam uplne restartnutie a vymazanie vsetkeho, aj kniznice a ,ze ked pripojim potom iphon , tak sa vytvori uplne nova kniznica ?? inak dakujem romy :)

inak Kontakty som si uz pekne synchronizoval,ale zmizli z telefonu,ale ked pozrem do outlook express,tak su tam neni :D ( daval som si ich synchro do windovs adresar ) , ale myslim, ze su tam a to sa potom vyriesi ako ich dam s5 do telefonu ... nie ?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

vzdy ked sachujes s obsahom telefonu, tie hluposti s mazanim a obnovovanim, tak jasne, ze backup sa ide zblaznit.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

pipo11

Příspěvek od pipo11 »

Googlil som o co by mohlo ist ( niekolko hodin som sa to snazil spravit a nic )

Takze mal som problem s iphonom 3G, 8gb, vyriesil som to mozno hlupo a to obnovou v iTunes. Samozrejme vsetko sa zmazalo, pritom sa aktualizoval aj softwer, tusiem zacinal 4. a nejake ciselka ale to si uz nepametam ... Teraz je na displeji mobilu obrazok, kde ja kabel,ktory mam pripojit k iTunes, ale v iTunes je stale pisane,ze mam vlozit platnu kartu ... co stym je ?

Tento mob som kupoval cez inzerat a daval som si ho odblokovat na vsetky siete,lebo bol blokovany pre T-mobile,ale tou obnovou sa to asi vsetko zmazalo,cize ako som googlil tak uz viem,naco tam bola ta aplikacia Cydia a este nieco co tam pribudlo po odblokovani...

Myslite si,ze staci ked tam dam T-mobile kartu nejaku a potom pojde aspon zapnut ? keby sa mi podari zapnut,tak podla tich navodov z nete by som si ho uz nejak odblokoval,i ked by to bolo na dlho... alebo mohli by ste mi niekto aspon tak porade napisat co mam sravit ??? napr,ze najprv si preinstaluj soft alebo podobne ... Vopred velmi pekne dakujem

Odpovědět