Kupa iPhone 4s cez cesky apple store

Odpovědět
Ljubo

Kupa iPhone 4s cez cesky apple store

Příspěvek od Ljubo »

Ak uz niekto kupoval na ceskom apple store, viete mi poradit aku rolu tam hraje appleId ?

Ide o to, ze uz appleId mam registrovane bez karty na americky shop s fake udajmi. Ak si teraz kupim iPhone a dostanem novy appleId mozem potom pouzivat stare appleId, alebo novy iPhone bude s tymto novy appleId nejak previazany?

Dalej ma zaujima ci ak dostanem nove appleId tak to stare ktore je na americky ucet mi nebude zbytocne. Lisi sa nejak ci som registrovany v amerike, alebo v cesku?

A ked zaplatim teraz kartou, budem mat aktivovany nakup cez appStore na tu kartu automaticky?

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Re: Kupa iPhone 4s cez cesky apple store

Příspěvek od Freaders »

nebude prevazany s nicim...a neni to tak jednoduche...udaje ktere tam mas musi byt prave..musis mit pravou am nebo ceskou kartu jinak obchod neprobehne
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

FruFru
Host
Host

Příspěvek od FruFru »

Asi neodpovim na tvoji otazku, ale aspon castecne,

objednaval jsem s ceskym uctem, dodaci adresu, fakturacni adresa se da libovolne zmenit, nijak nesouvisi s nastavenim uctu.

Jelikoz mam kartu s uctem spravanou, karta byla vyplnena, jen jsem musel doplnit security kod. Nicmene cislo karty atd. bylo mozne libovolne pred platbou upravit, myslim, ze zmena pri objednavce je jednorazova.

Otazka je jestli na US ucet pujde zaplatit ceskou platebni kartou, predpokladam, ze to nepujde, kdyz to nejde ani u aplikaci.

Ljubo

Příspěvek od Ljubo »

Samozrejme, ze udaje z ceskej karty budu spravne, inak by nemali z coho strhnut peniaze. Ci to iba nejak zle chapem tu tvoju poznamku..?

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

AppleID můžeš použít pro přihlášení do Storu, tím se automaticky vyplní adresa atd. Můžeš ale nakupovat i jako host bez registrace a bez přihlášení pomocí AppleID.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Ljubo

Příspěvek od Ljubo »

Ale ked budem nakupovat ako host bez registrace, tak mi na konci vytvori appleId previazanu s ceskou kreditkou. Je to tak?

ls8

Příspěvek od ls8 »

To nevím, nezkoušel jsem.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Freaders »