Na iphone 4 se nedaji provadet aktualizace v AppStore

Odpovědět
cnel

Na iphone 4 se nedaji provadet aktualizace v AppStore

Příspěvek od cnel »

Zdravim,prosim o radu.Na iphone 4 se nedaji provadet aktualizace App store, na ktere telefon upozornuje (nelze se do vubec pripojit).Vse fungovalo bez potizi,minuly tyden jsme menili poskytovatele internetu a ten nam vymenil router.Syn ma novy mac book air a jemu zase pry nefunguji videa na youtube a na facebooku se mu nezobrazuji nejake obrazky,provider po dotazu tvrdil,ze nemuze byt chyba v tom routeru.Na pocitacich s windows vse beha jak ma.Prosim,poradi mi nekdo,v cem by mohl byt problem. Dik,Jindra

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Re: Na iphone 4 se nedaji provadet aktualizace v AppStore

Příspěvek od Freaders »

zkusit nastavit kodovani routeru na wpa2-psk
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

cnel

Re: Na iphone 4 se nedaji provadet aktualizace v AppStore

Příspěvek od cnel »

Špatně jsem popsal situaci,chyba není v kodování WIFI, k tomu, co jsem popsaldochází při připojeních kdekoliv za routerem,jsou tu dvě wifi a jedna z nich běhala do výměny routeru bez problémů, tedy běhá pořád s compama s windows,ale APPLE mají problémy. Na iphonech vše běhá normálně,internet funguje na safari,nefungijí aktualizace apple store, ale záložka s top stahovanými programy chodí.Mobilní data jsou vypnutá,abych měl jistotu,že se to připojuje opravdu přes wifi.Nainstalovaný router je TP-LINK TL-WR741ND. Budu vděčný za jakoukoli radu,takto je to opruz.. Dík Jindra

Odpovědět