Windows firewall blokuje WiFi synchronizaci iPhone

Odpovědět
MirekDusinojc

Windows firewall blokuje WiFi synchronizaci iPhone

Příspěvek od MirekDusinojc »

Zdravím, s novým iOS 5 jsem se těšil na Wi-Fi synchronizaci, ovšem po jeho nainstalování jsem zjistil, že mi vůbec nefunguje. Mám počítač s Windows 7. Hledal jsem tedy nějaké příčiny a na jednom cizím fóru jsem našel jednu z možností, že problém může být ve firewallu. Zkusil jsem jej tedy vypnout a telefon fungoval tak jak má. Na onom fóru také radili, jakou aplikaci povolit, aby synchronizace fungovala i se zapnutým firewallem. V originále to byly Wireless Portable Devices, v češtině pak Bezdrátová přenosná zařízení. Tak jsem aplikaci ve firewallu povolil, ale telefon se i tak po zapnutí firewallu nechtěl synchronizovat, resp. se notebook ani iPhone nenašli. Koukal jsem ještě po dalších aplikacích od Applu a všechny jsem je povolil, tedy Bonjour a iTunes, i tak synchronizace nefungovala. Nevíte tedy, co se má ve firewallu povolit, aby vše šlapalo tak jak má? Rád bych bezdrátově synchronizoval, ale bez firewallu opravdu ne.

EDIT:

Tak jo problém částečně vyřešen, protože se mi mobil párkrát objevil i při zapnutém firewallu, ale jakmile jsem ho chtěl sesynchronizovat, tak ho to chvíli hledalo a pak jakoby odpojilo.

nepostuj více příspěvků pod sebou, ale edituj ten předchozí. toncek

-iceman-
Host
Host

Re: Windows firewall blokuje WiFi synchronizaci iPhone

Příspěvek od -iceman- »

Mě se stalo jednou, že se to sesynchronizovalo přes wifi, ale jinak to vůbec nemaká a už začínám být dost naštvanej... Zlatá 4.3.3. s JB :x

misha
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od misha »

ano, resim to same. telefon se objevi v itunes. mam ho v kolibce na napajeni. pokud dam synchronizovat, tak se chvili nic nedeje a pak to padne. je zajimave, ze po nainstalovani ios5 mi poprve synchronizace pres wifi prosla.

EDIT: po restartu pocitace to zase zacalo bez problemu fungovat. tedy ted nemohu rici nic negativniho.

RadekD
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od RadekD »

Tak mně blbne i při vypnutém firewallu. Win7 x64.
iPhone 3G - 8GB black
iPhone 4 - 16GB black
iPhone 5S 16GB Silver - iOS 8.3
iPhone 6 - 16GB gold
iPad mini - 16GB wifi white
AppleTV 3

Odpovědět