Mac Air / Windows 7 dual boot = jedna db itunes?

Odpovědět
LionKing
Host
Host

Mac Air / Windows 7 dual boot = jedna db itunes?

Příspěvek od LionKing »

Zdravim
Poridil jsem si novy Mac Air a rozdelil jsem si jej na pul Lion/Win7 a snazim se ted rozchodit vsechny aplikace co potrebuji k zivotu a tim ze zrovna velikosti SSD disku Airy neoplyvaji tak jsem si rikal ze by kupu mista usetrilo kdybych itunes pod Lionem a Win7 napojil na jednu db (jedno misto na disku) a tim by mi to nemuselo zabirat tolik mista.
Poradite nekdo jestli se to da provest a jak?
Diky
Lionking
ps: upozornuji ze mam dual boot nikoli virtual nicmene s obou mam pristup do obou (ntfs lion zvlada)

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Mac Air / Windows 7 dual boot = jedna db itunes?

Příspěvek od ls8 »

Nejde. Windowsové iTunes používají jiné rozložení souborů.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

LionKing
Host
Host

Příspěvek od LionKing »

Aha, diky. Tak to asi poresim domacím NAS s itunes serverem. Uz jsem se dival po nejakem media centru od Synology. Podle popisu by to krom jineho itunes server mel mit.

gulii
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gulii »

Nevím, jestli zde má můj dotaz co dělat, ale chtěl jsem se zeptat uživatele, jaké má zkušenosti s Airem pod W7. Jestli se objevují nějaké chyby, případně daleko nižší výdrž na baterii. Děkuji

LionKing
Host
Host

Příspěvek od LionKing »

Jestli byl dotaz miren na me, tak zatim nejsem schopen plnohodnotně odpovědět jelikož mám Air teprve par dní a to většinu času travím v Lionu a zkouším s ním pracovat v kanceláři.
Jinak poznatky asi jako kazdy kdo si koupil mac po pécéčku.
Problemy ve Win:
- chybi klavesy Del, INS a PageDwn PageUP. Člověk si musí zvyknout na jinou kombinaci klaves a hlavně na schránku (ctrl+ins a shift+ins musi zapomenout)
- pravé tlačitko funguje tak nějak na půl. Možná je to ale mým nedoladěným nastavenim v bootcampu.
- nefunguji gesta (:( )
Jinak vše šlape jak hodinky. Instalace taky proběhla v poho, všechny ovladače se stáhly z webu Applu.

gulii
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gulii »

Ano ano, to bylo na tebe. Děkuji moc za poznatky. Air se mi právě moc líbí, ale bojím se toho, že ho nebudu moci použít plnohodnotně pro školu.

LionKing
Host
Host

Příspěvek od LionKing »

No nevim co do skoly potrebujes, ale 3Dgrafiku od toho prcka necekej. Ja jsem jej poridil do kanclu,kvuli sve vaze, reseni, a taky sympatiim ke znacce. Osobne si myslim ze i
nejlevnejsi verze s 128GB (strasne malo!) je pro skolni potreby (si nebude na sebe vydelavat) docela draha sranda (rozumej pomer cena/vykon). Nicmene to uz jsme totalne OT. Pokud budes mit nejake dotazy tak napis do PM.

Odpovědět