Nemôžem sťahovať aplikácie v appstore
-
- Host
Nemôžem sťahovať aplikácie v appstore
Keď chcem aktualizovať aplikácie v mobile, idem do appstore, zadám heslo, hodí ma to na plochu a vzápätí napíše tabuľku : "Nie je možné sa pripojiť k iTunes Store"
Neviete v čom by mohol byť problém ? Nejde mi to ani cez wifi ani cez sieť operátora...
Neviete v čom by mohol byť problém ? Nejde mi to ani cez wifi ani cez sieť operátora...
Na iOS 8.3 bez JB - ako bez ruky.
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Nemôžem sťahovať aplikácie v appstore
stiahni app z itunes v pocitaci. zosynchronizuj. funguje?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Nie bohužial to nepomohlo...
- rony
- Klub čistého iOS
tak uz konecne nieco napis, co sa udialo, co sa neudialo. Odkial mam preranymatkybozej vediet, co si uvidel na pocitaci?!?
0. takze: appka v itunes v pocitaci sa stiahla a vidis ju v Library medzi Applications? ANO/NIE
Otazky:
1. mas autorizovany pocitac v iTunes v pocitaci? ANO/NIE
2. si v pocitaci v itunes prihlaseny tym istym Apple ID ako aj v iPhone? ANO/NIE
3. Rozumel si mojmu prvemu prispevku a urobil si presne to, co som chcel, aby si odskusal? Vies slovne zopakovat, ake ukony si urobil? ANO/NIE
4. ak je na 3. otazku odpoved ANO, mozes to teda popisat?
Pisem viac ako ty, to je zle. Takze si na rade. Chces riesit svoj problem, takze nam musis dat vela informacii.
Toto je Appstore v iTunes:
Prosim ale najprv o odpovede na ocislovane otazky.
0. takze: appka v itunes v pocitaci sa stiahla a vidis ju v Library medzi Applications? ANO/NIE
Otazky:
1. mas autorizovany pocitac v iTunes v pocitaci? ANO/NIE
2. si v pocitaci v itunes prihlaseny tym istym Apple ID ako aj v iPhone? ANO/NIE
3. Rozumel si mojmu prvemu prispevku a urobil si presne to, co som chcel, aby si odskusal? Vies slovne zopakovat, ake ukony si urobil? ANO/NIE
4. ak je na 3. otazku odpoved ANO, mozes to teda popisat?
Pisem viac ako ty, to je zle. Takze si na rade. Chces riesit svoj problem, takze nam musis dat vela informacii.
Toto je Appstore v iTunes:
Prosim ale najprv o odpovede na ocislovane otazky.
-
- Host
Ano viem, že mám dať viac informácií, včera som však nemal čas vypisovať už dlhé príspevky
Aplikácia sa mi normálne stiahla do PC a videl som ju v iTunes Library, automaticky sa synchonizovala s iPhonom.
PC mám autorizovaný, a som tam prihlásený na ten istý účet ako cez iPhone.
Ano, rozumel som tvojmu príspevku Stiahol som proste akúkoľvek náhodnú aplikáciu a dal ju synchronizovať do telefónu. Ešte sa ma telefón aj opýtal či chcem v budúcnosti synchronizovať automaticky aplikácie s PC po pripojení.
Mám už skúsenosti s Apple telefónmi dlhšiu dobu, toto nie je môj prvý mobil od nich. Tak ešte viem ako sťahujú aplikácie a ako vyzerá appstore v iTunes
Inak tento problém sa mi vyskytol od doby čo som aktualizoval na iOS 5.0.1. Môže to mať s tým niečo spoločné ?
Aplikácia sa mi normálne stiahla do PC a videl som ju v iTunes Library, automaticky sa synchonizovala s iPhonom.
PC mám autorizovaný, a som tam prihlásený na ten istý účet ako cez iPhone.
Ano, rozumel som tvojmu príspevku Stiahol som proste akúkoľvek náhodnú aplikáciu a dal ju synchronizovať do telefónu. Ešte sa ma telefón aj opýtal či chcem v budúcnosti synchronizovať automaticky aplikácie s PC po pripojení.
Mám už skúsenosti s Apple telefónmi dlhšiu dobu, toto nie je môj prvý mobil od nich. Tak ešte viem ako sťahujú aplikácie a ako vyzerá appstore v iTunes
Inak tento problém sa mi vyskytol od doby čo som aktualizoval na iOS 5.0.1. Môže to mať s tým niečo spoločné ?
-
- Mírně pokročilý
To by si bol prvy a jediny, co ma takyto problem v suvislosti s iOS 5. Skusit Restore?
MacBook Pro, iPhone 5S, iPhone 4 FW 7.0.3 NonJB, iPhone 2G FW 3.1.3 JB
-
- Host
Tak spravil som restore, všetko prebehlo v poriadku. Stále však nemôžem sťahovať aplikácie z appstore... Netuším čím to môže byť.
- rony
- Klub čistého iOS
rozumiem.
v rtom pripade mam uz iba tento tip:
zbavi ta to ale dat v iphone, takze musis (kukni do Navodov na moj popis ako rucne vyzobat z telefonu co najviac dat pred cistym restore) urobit najprv zachranu hidby, fotiek, kontaktov. prides asi o smsky, tie ale backup extractorom (Navody) nejako vyzobnes, no do telefonu uz asi nedostanes.
takze: vypnes najprv synchronizaciu vsetkeho, co ide. hlavne tie appky. syncnes a prides o data aplikacii a appky samotne.
potom len restore iphone ale nedavaj obnovu zo zalohy. cize len aktivacia telefonu a ten bude prazdny.
kedze appky mas v itunes na pocitaci skusis nanovo ich zosyncovat. to iste kontakty (Navody!) a dalsie data.
je to drastickejsie najma kvoli tym datam, takze asi si nemusime hovorit, ze musis mat istotu, co stratis a co zachranis :-)
bohuzial ma nic ine uz nenapada.
v rtom pripade mam uz iba tento tip:
zbavi ta to ale dat v iphone, takze musis (kukni do Navodov na moj popis ako rucne vyzobat z telefonu co najviac dat pred cistym restore) urobit najprv zachranu hidby, fotiek, kontaktov. prides asi o smsky, tie ale backup extractorom (Navody) nejako vyzobnes, no do telefonu uz asi nedostanes.
takze: vypnes najprv synchronizaciu vsetkeho, co ide. hlavne tie appky. syncnes a prides o data aplikacii a appky samotne.
potom len restore iphone ale nedavaj obnovu zo zalohy. cize len aktivacia telefonu a ten bude prazdny.
kedze appky mas v itunes na pocitaci skusis nanovo ich zosyncovat. to iste kontakty (Navody!) a dalsie data.
je to drastickejsie najma kvoli tym datam, takze asi si nemusime hovorit, ze musis mat istotu, co stratis a co zachranis :-)
bohuzial ma nic ine uz nenapada.
-
- Host
No rada je to dobrá, ale nechal by som to až ako poslednú možnosť. Ako som hovoril tento problém mi nastal po aktualizácií na iOS 5.0.1, tak skúsim počkať kým Apple vydá niečo novšie, možno to pomôže. Do tej doby nebudem aktualizovať ani sťahovať aplikácie...
Edit: Teraz ma len ta zo srandy napadlo skúsiť stiahnuť hociakú aplikáciu z Appstore, že možno to pôjde... A ono to ide Stiahol som iOS 5 Guide a v pohode sa to nainštalovalo, aktualizovať však stále nejde. Tak skúsim tie aplikácie čo potrebujem aktualizovať vymazať a stiahnuť na novo...
-Ano ide to, potreboval som aktualizovať aplikáciu skype, tak som ju vymazal stiahol znova to už išlo. Nechápem ako je to možné...
Edit: Teraz ma len ta zo srandy napadlo skúsiť stiahnuť hociakú aplikáciu z Appstore, že možno to pôjde... A ono to ide Stiahol som iOS 5 Guide a v pohode sa to nainštalovalo, aktualizovať však stále nejde. Tak skúsim tie aplikácie čo potrebujem aktualizovať vymazať a stiahnuť na novo...
-Ano ide to, potreboval som aktualizovať aplikáciu skype, tak som ju vymazal stiahol znova to už išlo. Nechápem ako je to možné...
- rony
- Klub čistého iOS
divne...
-
- Host
To teda je. Aktualizovať nemôžem, ale sťahovať nové app áno