Jak zobrazit historii objednavek z iPhone/iPad
Jak zobrazit historii objednavek z iPhone/iPad
Existuje web nebo aplikace ktera umi prehledne zobrazit vsechny moje app-store objednavky bez pouziti iTunes v PC?
Dik P
Dik P
-
- Starý pes fóra :)
Re: Jak zobrazit historii objednavek z iPhone/iPad
Na tvoju otazku neviem presne odpovedat,ale existuje stranka (má aj svoju aplikáciu) http://appshopper.com/ ,kde po vytvorení účtu si môžeš ukladat,ktoré aplikácie si si už zakúpil,alebo si praješ zakúpit (wishlist).U tebou uložených app stránka (aplikácia) sleduje zmeny (updaty,ceny).
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- iPhone expert
Pokud ale chceš, aby ti něco ukázalo co jsi již zakoupil, tak se obavám, že stejně nic lepšího (pokud vůbec něco jinýho je), než iTunes neni.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
- rony
- Klub čistého iOS
odkladaj si faktury co ti appstore posiela :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Pripada mi, ze Apple si tuto informaci hlida protoze by jinak uz davno nekdo tuto aplikaci udelal. Na druhou stranu proc Apple ten pristup do iTunes databaze neudela z webu?
-
- iPhone expert
A já zase nechápu, proč má každej problémy s iTunes. Pro mě je to jeden z nejlepších programů a jen tak mimochodem, používal jsem ho ikdyž jsem neměl nic od Applu.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
- rony
- Klub čistého iOS
Nehlida, len nikoho nenapadlo, ze by na to bolo nutne API a za druhe, API k takej veci je marketingovo zaujimava informacia, patriaca skor do sukromia mojho itunes uctu a itunes programu. Isteze by bolo pekne si to "vylistovat" ale preboha ziveho, mas itunes v pocitaci, to je vazne taky psychicky teror chciet aby si ho spustil a pozrel si to tam? :)
Tak po vcerejsim WWDC se mi v iPhone i iPad objevila nova ikonka v AppStore aplikaci se jmenem PURCHASED! Jestli pres API umozni pristup do DB mozna by sla vydolovat i cena za kterou jsem zakoupil....
-
- Starý pes fóra :)
Stejná nabídka je nově i v iTunes 10.3.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Konecne elegantne vyresene! Tohle mi opravdu chybelo a to ze to je v iTunes a je to videt i v iDevices je paradni!
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
-
- Moderator fóra
Je potřeba nahrát nový iTunes a synchronizovat iPhone nebo ho, alespoň restartnout, aby se záložka purchased objevila v App Store app v iPhonu? Jelikož já tam nic nemám ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
To není záložka, ale položka v Updates v App Store.
EDIT: Jako záložka to je v iPadu.
EDIT: Jako záložka to je v iPadu.
Naposledy upravil(a) iTukan dne čtv čer 09, 2011 7:21 am, celkem upraveno 1 x.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
- rony
- Klub čistého iOS
Nie, mne sa to zjavilo samo od seba tesne po skonceni Keynote.
-
- Moderator fóra
Tak potom mě jako příčina napadá jenom verze firmwaru, protože mám 4.3.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
- rony
- Klub čistého iOS
Ja mam predposlednu 4.3.x (cize nemam 4.3.3) podla mna to s tym ASI nesuvisi, cely Appstore je len "webova" stranka, takze skor by som tipoval, ze tu polozku distribuju po davkach, podobne ako to robi Google. Ale nevylucujem, ze s tym nieco ma aj verzia iOS.
-
- Moderatorka fóra
Jj, potvrzuji, u starších FW než je iOS 4.3.3 se to nezobrazuje.
EDIT: na iPhonu jsem měla 4.3.1 a taky mi nezobrazovalo purchased. Tak možná od iOS 4.3.2 ještě je možné, že to zobrazuje.
EDIT: na iPhonu jsem měla 4.3.1 a taky mi nezobrazovalo purchased. Tak možná od iOS 4.3.2 ještě je možné, že to zobrazuje.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
A stále se nejde dostat k tem informacím přes www? Kdyz nemáte pocitac a iTunes tak smůla? Zajímají me jen aplikace placené, kolik bylo zaplaceno... To v AppStore bohužel nenajdu...
- rony
- Klub čistého iOS
Nie. iTunes ti ale posiela mailami faktury. Tak si ich odkladaj.
To vím a pak mám také bankovní výpisy, oboje je nekonzistentni a není záruka, ze něco nevypadlo,,,
Prosím vás tady na fóru je někde buglist, wishlist nebo tak něco?
Přece tam jak se meni heslo k iTunes tak tam by měli dat nejaký report jako ma třeba paypal atp
Prosím vás tady na fóru je někde buglist, wishlist nebo tak něco?
Přece tam jak se meni heslo k iTunes tak tam by měli dat nejaký report jako ma třeba paypal atp
- rony
- Klub čistého iOS
Keby existovala taka moznost, neradim ti maily s fakturami. Rozumies?
Rozumim!
Prosím vás tady na fóru je někde buglist, wishlist nebo tak něco? Nechci zakládat další thread
Prosím vás tady na fóru je někde buglist, wishlist nebo tak něco? Nechci zakládat další thread
- rony
- Klub čistého iOS
Mas moc obecnu otazku. Buglist coho? Wishlist coho? Neodpovedaj. Ak si nevies rady, postuj do Poradny.
Překvapivě iOS
Vlákno ani a wishlistem ani přímo k iOS jsem nenašel
Vlákno ani a wishlistem ani přímo k iOS jsem nenašel
- rony
- Klub čistého iOS
preto tu nie je, lebo z Apple sem nikto nechodi plnit nase priania. ani riesit bugy.
nebud sarkasticky, kto ma tusit co sa ti honi hlavou? ci buglist fora ci ios, moznosti je viac ako si myslis.
ak mas tuzbu take cosi pisat, zaloz vlakno v Poradna. tam nam nebude vadit.
Skrytý text (Ctrl-A)
Apple’s Unsolicited Idea Submission Policy
Apple or any of its employees do not accept or consider unsolicited ideas, including ideas for new advertising campaigns, new promotions, new or improved products or technologies, product enhancements, processes, materials, marketing plans or new product names. Please do not submit any unsolicited ideas, original creative artwork, suggestions or other works (“submissions”) in any form to Apple or any of its employees. The sole purpose of this policy is to avoid potential misunderstandings or disputes when Apple’s products or marketing strategies might seem similar to ideas submitted to Apple. If, despite our request that you not send us your ideas, you still submit them, then regardless of what your letter says, the following terms shall apply to your submissions.
TERMS OF IDEA SUBMISSION
You agree that: (1) your submissions and their contents will automatically become the property of Apple, without any compensation to you; (2) Apple may use or redistribute the submissions and their contents for any purpose and in any way; (3) there is no obligation for Apple to review the submission; and (4) there is no obligation to keep any submissions confidential.
PRODUCT FEEDBACK
Apple does, however, welcome your feedback regarding many areas of Apple’s existing business. If you want to send us your feedback, and we hope you do, we simply request that you send it to us using the form found at http://www.apple.com/contact, or you can choose from the many other listed areas for your feedback. Please provide only specific feedback on Apple’s existing products or marketing strategies; do not include any ideas that Apple’s policy will not permit it to accept or consider. It’s just one more way that Apple can learn how to best satisfy your needs.
Feedback and Information
Any feedback you provide at this site shall be deemed to be non-confidential. Apple shall be free to use such information on an unrestricted basis.
nebud sarkasticky, kto ma tusit co sa ti honi hlavou? ci buglist fora ci ios, moznosti je viac ako si myslis.
ak mas tuzbu take cosi pisat, zaloz vlakno v Poradna. tam nam nebude vadit.
Apple’s Unsolicited Idea Submission Policy
Apple or any of its employees do not accept or consider unsolicited ideas, including ideas for new advertising campaigns, new promotions, new or improved products or technologies, product enhancements, processes, materials, marketing plans or new product names. Please do not submit any unsolicited ideas, original creative artwork, suggestions or other works (“submissions”) in any form to Apple or any of its employees. The sole purpose of this policy is to avoid potential misunderstandings or disputes when Apple’s products or marketing strategies might seem similar to ideas submitted to Apple. If, despite our request that you not send us your ideas, you still submit them, then regardless of what your letter says, the following terms shall apply to your submissions.
TERMS OF IDEA SUBMISSION
You agree that: (1) your submissions and their contents will automatically become the property of Apple, without any compensation to you; (2) Apple may use or redistribute the submissions and their contents for any purpose and in any way; (3) there is no obligation for Apple to review the submission; and (4) there is no obligation to keep any submissions confidential.
PRODUCT FEEDBACK
Apple does, however, welcome your feedback regarding many areas of Apple’s existing business. If you want to send us your feedback, and we hope you do, we simply request that you send it to us using the form found at http://www.apple.com/contact, or you can choose from the many other listed areas for your feedback. Please provide only specific feedback on Apple’s existing products or marketing strategies; do not include any ideas that Apple’s policy will not permit it to accept or consider. It’s just one more way that Apple can learn how to best satisfy your needs.
Feedback and Information
Any feedback you provide at this site shall be deemed to be non-confidential. Apple shall be free to use such information on an unrestricted basis.
1) jasne a shromazdeni poznatku a eskalovani dale apple lidi neznaji... ze nejde napr. app pustit z appstore nikomu nevadi a vyresit to jednoduse nelze ze a milion jinych nelogicnosti ...
2) omg, historie objednavek v itunes, nez se tam nekam proklikam, tak mi to napise timeout expired (prochazeni toho seznamu stazeni neprodluzuje session), to jsem bez sance mam tam nekolik tisic nakupu a 30 batchu a je to priserne pomale to itunes ....
pritom jsem chtel pouze ty co jsem zaplatil (zkratka report co, kdy a za kolik), nakonec si to asi budu muset vytahovat z mailu...
2) omg, historie objednavek v itunes, nez se tam nekam proklikam, tak mi to napise timeout expired (prochazeni toho seznamu stazeni neprodluzuje session), to jsem bez sance mam tam nekolik tisic nakupu a 30 batchu a je to priserne pomale to itunes ....
pritom jsem chtel pouze ty co jsem zaplatil (zkratka report co, kdy a za kolik), nakonec si to asi budu muset vytahovat z mailu...
- rony
- Klub čistého iOS
1. neviem o com hovoris. vobec nerozumiem, ani to ci to patri mne
2. a co s tym mame urobit? vyrobit ti taku webstranku alebo co presne? nikto z nas to nemoze urobit.
Pozri: ja mam v iTunes v pocitaci vsetky appky v Library. Potialto mi to UPLNE staci. Kniznicu sa snazim chranit a tym padom nechapem v com je vlastne problem. Prakticky ma nezaujima kedy som danu app kupoval, kym ich mam v Library iTunes v pocitaci som v klude. Zaroven to vidim aj v iOS v Purchased.
2. a co s tym mame urobit? vyrobit ti taku webstranku alebo co presne? nikto z nas to nemoze urobit.
Pozri: ja mam v iTunes v pocitaci vsetky appky v Library. Potialto mi to UPLNE staci. Kniznicu sa snazim chranit a tym padom nechapem v com je vlastne problem. Prakticky ma nezaujima kedy som danu app kupoval, kym ich mam v Library iTunes v pocitaci som v klude. Zaroven to vidim aj v iOS v Purchased.
1. Přijde mi to jako: apple dal, nechtějte po apple víc, apple je bůh proste vlákno kde se spisů ji bugy a návrhy jako maji useři ňokie ... Tak to tu chybi... Myslím. Anebo ty bys osobně nezmeňil nic?
2. Chci jen vědet kolik korun jsem applu a vývojářům zaplatil, thats all
Vnímám ze to nejde ze strany apple získat... Škoda doufal jsem ze jde jen to neumím, tak nejde ok..
Btw ze tu nejde emoji je docela fail![Razz :P](./images/smilies/tease.gif)
2. Chci jen vědet kolik korun jsem applu a vývojářům zaplatil, thats all
Vnímám ze to nejde ze strany apple získat... Škoda doufal jsem ze jde jen to neumím, tak nejde ok..
Btw ze tu nejde emoji je docela fail
![Razz :P](./images/smilies/tease.gif)
- rony
- Klub čistého iOS
1. places na nespravnom hrobe. Pochop to uz konecne. Ja ti taku stranku nevyrobim, nikto na tomto webe ti ju nevyrobi. Tak uz to chopok preboha. Uz som ti pisal a zrejme si uz tak natvrdly, ze ZELANIA smerom na Apple pisat na tento web je zbytocne, pis to APPLU, urcite najdes na jeho webe priestor, kadial sa zasielaju PODNETY ludi, ktore sa urcite dostavaju aj vyvojarom. Ak dokazes formulovat svoju myslienku, presadis ju. Ak len placas, kde mozes, tak ta nikto nebude brat vazne. Aj na tomto fore vacsinou len placas a dokola to iste. Jediny, kto ma chut ti este odpovedat som ja, ale ja s kludom ti budem dokola opakovat to iste, kym ti to nedojde.
2. co by neslo, nepohol si ani prstom pre to, aby si im dal vediet. Urobi to niekto za teba? neurobi. Nauc sa, ze ak mas ciel, mas za nim ist presne dovtedy, kym vidis, ze ma zmysel a dokazes ho dosiahnut. Nie placom ale jasne podoprenou viziou s argumentami a faktami. Ak ich nedokazes dat dohromady, tak sa nebavime o nicom, len dokola okolo tvojho nekonecneho placu, ze nieco ti Apple nespravil a ako je strasne zly.
A mimochodom, zaplatil si im za to, co mas v rukach ani o dolar naviac. Takto fungujes urcite aj ty. Ked ti zaplatia za vynesenie smeti, tak cakas, ze ti druhy krat za vynesenie nezaplatia alebo tiez by si nieco za to chcel?
3. na tvoje emoji prdim z vysoka (ja osobne), tiez tvoj problem, mas vediet ako ich pouzit.
Skrytý text (Ctrl-A)
http://www.apple.com/feedback/
fail si ty.
2. co by neslo, nepohol si ani prstom pre to, aby si im dal vediet. Urobi to niekto za teba? neurobi. Nauc sa, ze ak mas ciel, mas za nim ist presne dovtedy, kym vidis, ze ma zmysel a dokazes ho dosiahnut. Nie placom ale jasne podoprenou viziou s argumentami a faktami. Ak ich nedokazes dat dohromady, tak sa nebavime o nicom, len dokola okolo tvojho nekonecneho placu, ze nieco ti Apple nespravil a ako je strasne zly.
A mimochodom, zaplatil si im za to, co mas v rukach ani o dolar naviac. Takto fungujes urcite aj ty. Ked ti zaplatia za vynesenie smeti, tak cakas, ze ti druhy krat za vynesenie nezaplatia alebo tiez by si nieco za to chcel?
3. na tvoje emoji prdim z vysoka (ja osobne), tiez tvoj problem, mas vediet ako ich pouzit.
http://www.apple.com/feedback/
fail si ty.
1) Ze by omezené vnímáni světa u lidi poznamenanych AppleM?
Já se ptal zda tu takove vlákno kde se formuluje myšlenky je protože mi přijde divne kdyby nebylo...
Až se shodne víc lidi tak se eskaluje...
2) bod 2 se týkal nemožnosti vyjet bíll pokud mám několik tisíc položek na účtech stažení - odhadem 10K, asi reagujete na jiny bod
3) no co moment, forum se při emoji sekne, zkus si to pokud chces
A
Já se ptal zda tu takove vlákno kde se formuluje myšlenky je protože mi přijde divne kdyby nebylo...
Až se shodne víc lidi tak se eskaluje...
2) bod 2 se týkal nemožnosti vyjet bíll pokud mám několik tisíc položek na účtech stažení - odhadem 10K, asi reagujete na jiny bod
3) no co moment, forum se při emoji sekne, zkus si to pokud chces
A
- rony
- Klub čistého iOS
nie, to je len reakcia na ludi poznamenanych svojou vlastnou existenciou.
len sa snaz dalej
Zobrazit video na http://youtu.be/kTNXXOG_7x8
Kód do fóra: [youtube]kTNXXOG_7x8[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
len sa snaz dalej
Zobrazit video na http://youtu.be/kTNXXOG_7x8
Kód do fóra: [youtube]kTNXXOG_7x8[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Aha kdyz nevis odpověd tak bud reknes ze je to zbytecne a/nebo menis tema ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Jako s tím emoji zde ve foru
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Jako s tím emoji zde ve foru
- rony
- Klub čistého iOS
Nesnaz sa, viem odpoved: chces na webe historiu objednavok, napis APPLU, nie nam, my ju nevieme vyrobit. Tu ti od zaciatku opakujem dokola.
Prave si sa stal TROLLom fora. Pokial budes pokracovat tymto tempom, tak budu musiet moderatori na teba pouzit pravidla, tak ti radim, ukludni sa.
Emoji nepouzivam, nechcem a je mi jedno aky s nimi mas problem. Na fore je moznost pouzit smajliky a je nastaveny limit mnozstva smajlikov. Vyrovnaj sa s tym sam.
Prave si sa stal TROLLom fora. Pokial budes pokracovat tymto tempom, tak budu musiet moderatori na teba pouzit pravidla, tak ti radim, ukludni sa.
Emoji nepouzivam, nechcem a je mi jedno aky s nimi mas problem. Na fore je moznost pouzit smajliky a je nastaveny limit mnozstva smajlikov. Vyrovnaj sa s tym sam.
V pohode, já jen ze forum pro iDevice nepodporuje charset z iDevice, mi přišlo jako dobrý námět na fix ... Zkus si co to vyhodí za error
A pokud jde o tvé rady nerady, tak mám neodbytně pocit, ze se mi snažíš prikazovat co mám dělat, podobne jako se to snazi a víceméně úspěšně jista ovocna firma svým oveckam, ale já mám ještě vlastní hlavu
Proc se mám ptat v prime ? Kdyz je milion fan webu které zveřejňují videa? Kdybych se chtěl ptat v prime tak bych to udělal i bez tvé rady... A zámek - to je proto aby nikdo uz neporadil a tvé moudrost bylo definitivní anebo jaky smysl ma zámek???
A pokud jde o tvé rady nerady, tak mám neodbytně pocit, ze se mi snažíš prikazovat co mám dělat, podobne jako se to snazi a víceméně úspěšně jista ovocna firma svým oveckam, ale já mám ještě vlastní hlavu
Proc se mám ptat v prime ? Kdyz je milion fan webu které zveřejňují videa? Kdybych se chtěl ptat v prime tak bych to udělal i bez tvé rady... A zámek - to je proto aby nikdo uz neporadil a tvé moudrost bylo definitivní anebo jaky smysl ma zámek???
- rony
- Klub čistého iOS
Posledna vyzva, ukludni sa prosim.