Ahoj lidi, mam problém s prihlasenim do Appstore v iphone i iTunes v PC.
Do včera vše parádně šlo, ale potom sem musel restorovat telefon a po restoru to neustále píše nesprávné heslo, jak v PC tak v mobilu. Zkoušel jsem i kamaráda učet kterému normálně funguje a taky nic. S iTunes v PC jsem nic nedělal a v mobilu jen ten restore.. nic víc
Budu vděčný za každou radu.. Předem díky
Nelze se pripojit na iTunes a AppStore - Spatne heslo
Re: Nelze se pripojit na iTunes a AppStore - Spatne heslo
zkus si obnovit heslo na email
-
- Host
Re: Nelze se pripojit na iTunes a AppStore - Spatne heslo
Včera se mi blokl účet pravděpodobně špatně zadaným heslem.Chtěl jsem obnovit heslo
ale účet se opět zablokoval a to na osm hodin.dneska jsem to opět zkoušel jak přes email tak i přes iForgot a pokaždé jak zadám apple id tak při dalším kroku - datum narození se mi blokne znovu.účet mám už přes dva roky nikdy se mi nestalo že bych musel řešit zapomenuté heslo....mám takový pocit že při zakládání účtu jsem asi udělal chybu v datumu narození a proto mi nejde resetnout heslo. volal jsem i na apple podporu tam mě operátor odkázal na emailovou podporu....jenže ta je v angličtině...takže jsem v pasti.
Poradíte někdo prosím....
ale účet se opět zablokoval a to na osm hodin.dneska jsem to opět zkoušel jak přes email tak i přes iForgot a pokaždé jak zadám apple id tak při dalším kroku - datum narození se mi blokne znovu.účet mám už přes dva roky nikdy se mi nestalo že bych musel řešit zapomenuté heslo....mám takový pocit že při zakládání účtu jsem asi udělal chybu v datumu narození a proto mi nejde resetnout heslo. volal jsem i na apple podporu tam mě operátor odkázal na emailovou podporu....jenže ta je v angličtině...takže jsem v pasti.
Poradíte někdo prosím....