WiFi synchronizace iOS5...?

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: WiFi synchronizace iOS5...?

Příspěvek od Metalgirl »

mookie píše:já mám TP-LINK WR542G... zkusim ještě jednout projít jeho nastavení, kde by se tam dalo něco změnit

Tam už fakt nikde nic. Max. vypnout NAT, přiřadit statické IP adresy a povolit UPnP mapování portů. Jak říkám, chyba bude ve spuštěných službách ve win.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

biovirus
Host
Host

Příspěvek od biovirus »

K tem routerum. mam vyzkouseno, ze TP-Link a apple jeden velky probem. Nefunguje korektne air print, vypadava synchronizace. Pouzivan mikrotik a bez problemu. Takze ta problemova synchronizace bude v tech routerch. Samozrejme ideal AirStation.
iPhone 4S 16GB T-Mobile OS 5.1.1 JB
MacBook Pro (2010) Mountain Lion upgrade.
iPad 32Gb WiFi 5.1.1 JB
iPod Touch 3gen 8GB 4.2.1 JB
iPod Touch 4gen 8GB 5.1.1 JB

niky79

WiFi synchronizace iOS5...?

Příspěvek od niky79 »

Tplink je výrobce. Me routery tohoto výrobce funguji s ivyrobky naprosto spolehlivé.

Azza

Příspěvek od Azza »

Mám doma Huawei HG 622u od O2 a taky mi to nejde. Zkoušel jsem snad už všechny rady od různých lidí na oficiálních i neoficiálních fórech. Dokonce jsem koupil i WIFI USB adapter, abych měl PC na stejné Wifi jako iPad2 a iPhone 4s a taky nic. Normálně jsem to měl kabelem. Jsem už z toho zoufalý. Rád bych využíval fotostream, domácí sdílení, remote a tak. Momentálně nejde nic z toho. Jen jednou hned při prvním pokusu jsem viděl iPhone v iTunes, dal jsem synchronizovat, odpojil, v pořádku. Po dalším zapojení už nikdy více. Zkoušel jsem povolovat ve FW Bonour (stejně už tam byl), iTunes, MobileDevice atd atd. Ani vypnout FW, Eset NOD32 (stejně nemá FW), zkoušel jsem manuálně otevírat porty v modemu 123, 5353, 3689. Jak UPD, tak TCP. Prostě nic. Ani na Apple lince mi neporadili. Už mě napadá opravdu jen vyměnit ten sráč Huawei. Ale jediný VDSL modem za rozumnou cenu jsem našel u Alzy Zyxel P-870HN. Ani ten není laciný. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vyhodit trojku do vzduchu se mi moc nechce. Jenidě ho pak vrátit, ale preferoval bych kdyby mi někdo dokázal říct, jestli to má šanci na úspěch. :) Jinak budu viset do týdne v koupelně na klice od dveří... :D

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

To říkám, není to routerama, není to sítí, je to prostě službou, která se ve windows nespouští správně, s tím nic neuděláme, to musí páni programátoři v Applu zamakat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Azza

Příspěvek od Azza »

Hmm, tak snad tu ještě budu za týden, jestli se mi podaří se tímhle resultem smířit... 8)

Odpovědět