Mám doma Huawei HG 622u od O2 a taky mi to nejde. Zkoušel jsem snad už všechny rady od různých lidí na oficiálních i neoficiálních fórech. Dokonce jsem koupil i WIFI USB adapter, abych měl PC na stejné Wifi jako iPad2 a iPhone 4s a taky nic. Normálně jsem to měl kabelem. Jsem už z toho zoufalý. Rád bych využíval fotostream, domácí sdílení, remote a tak. Momentálně nejde nic z toho. Jen jednou hned při prvním pokusu jsem viděl iPhone v iTunes, dal jsem synchronizovat, odpojil, v pořádku. Po dalším zapojení už nikdy více. Zkoušel jsem povolovat ve FW Bonour (stejně už tam byl), iTunes, MobileDevice atd atd. Ani vypnout FW, Eset NOD32 (stejně nemá FW), zkoušel jsem manuálně otevírat porty v modemu 123, 5353, 3689. Jak UPD, tak TCP. Prostě nic. Ani na Apple lince mi neporadili. Už mě napadá opravdu jen vyměnit ten sráč Huawei. Ale jediný VDSL modem za rozumnou cenu jsem našel u Alzy Zyxel P-870HN. Ani ten není laciný. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vyhodit trojku do vzduchu se mi moc nechce. Jenidě ho pak vrátit, ale preferoval bych kdyby mi někdo dokázal říct, jestli to má šanci na úspěch.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Jinak budu viset do týdne v koupelně na klice od dveří...
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)